מיסטר פיטר
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני הייתי שם הבין הזמנים הזה מלבד הפנים הזעופות של אחד הערבים שם הכל היה פצצה ממליץ לכולם אותו מחיר כמו בכל מקום אבל ברמה אחרת
נשמע מפחידאני הייתי שם הבין הזמנים הזה מלבד הפנים הזעופות של אחד הערבים שם הכל היה פצצה ממליץ לכולם אותו מחיר כמו בכל מקום אבל ברמה אחרת
לגבי בטיחות,אחד המקומות הטובים.. רק להיזהר עם כללי הבטיחות כי לא כזה אכפת להם (הקסדה לא עלתה עליי והם שלחו אותי פנימה למנהרה בלי כלום.. פחד פחדים.)
הפחדנים תמיד מסתבכיםלגבי בטיחות,
מסתבר שממש לא אכפת להם...
מכירה באופן אישי תיכון שנסע לשם, וממה שהבנות אמרו, אין ממש קשר בין הגז/ הברקס לתגובה של הקארט...
הוא מאבד שליטה ברגע היו כמה שיצאו עם מכות 'קלות', משקפיים שבורות וכו'
אבל הכי מסכנה, מישהי שהקארט שלה איבד שליטה ויצאה עם 7 !!! תפרים בכתף (והיא לא התפרעה! אני מכירה אותה ואין עדינה כמוה!)
לא יודעת איך זה תמיד, אחרי ששמעתי את זה שומר נפשו ירחק...
כן גם אני נוסתי לא היה נחמד (באמצע האחראי התרגז אז הוא הרים מוט ברזל עבה ודפק שם על הקיר בעוצמה ואמר "הבא שעושא בעיות זה עליו"מה שכתבתי לגבי התיכון, קרה לפני כחודש
ולצערי התיאור לא מוגזם, ובלי קשר לפחדנים
ראיתי בעצמי את התוצאות
ראיתי לנכון לשתף את זה לתועלת מי שרוצה להגיע לשם
שידע מה רמת הבטיחות במתחם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים