טיול ונופש קארטינג מומלץ במרכז

• הוסף לסימניות
פעם חברה אמרה לי שממש נהתה בקניון הגדול פ"ת

• הוסף לסימניות
יש בכפר קאסם.. קארטינג רציני
זה כפר ישראלי ליד פתח תקוה וראש העין
היינו לפני שלש שנים ונהנינו מאוד
אין לי מושג האם כיום מסוכן להיכנס לשם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיבלתי המלצה על רמלה
זה בחניון הפתוח של קניון עזריאלי, רמלה
אבל אין צורך להיכנס לקניון: עולים בחניון עד לקומה הכי גבוהה, עד לקצה החניה ותפגשו את המסלול :)

בעצם כן צריך, רק כדי לשלם.
ויש שם גם אטרקציות נוספות נחמדות: פיינטבול לאחד (כלומר לירות בבובות כאלו), סימולטור, קארטינג לגיל 4-8.

פירטי התקשרות:
דן קארטינג: 04-8501060
להקיש 4 בנתב, זה לרמלה.

• הוסף לסימניות
בקניון בפתח תקווה נסגר מזמןןן!!,אבל יש בכפר קאסם הסמוכה לפתח תקווה, קו 5 של אלקטרה אפיקים מפתח תקווה [יש תחנה בבילנסון] נסיעה של כ-20 דק' מגיע לשם,
סבבה של קארטינג

• הוסף לסימניות
מה השם של זה?

• הוסף לסימניות
אולי קארטינג כפר קאסם, אתמול הייתי שם כבר בפעם השנייה, היו לפנינו משפחה חרדית אחת ואז אנחנו
והיינו על המסלול רק אני עם עוד שני אחים ושחרר לנו ת'מהירות כמו שצריך, ובגלל שלא היה עמוס פינק אותנו באיזה חמש דקות נוספות, אחלה מקום!!! וליתר דיוק מבלינסון זה בערך שלושת רבעי שעה באוטבוס עירוני קו 5 וכדלהלן

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה