מידע שימושי קארטינג על הדרך במאג'ד אל כרום

• פותח הנושא chely
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בטוח להגיע לשם?
ראיתי ברשת תמונות של אנשים משלנו...

• הוסף לסימניות
הייתה כתבה בעיתון משפחה השבוע שקעמפ של ישיבה היה שם (נראה לי צעירים פ"ת)

• הוסף לסימניות
כן ראיתי את הכתבה..עדיין

• הוסף לסימניות
מה זה קצר?מתאים לבנות בגיל 17?

• הוסף לסימניות
[QUOTE = "ישראלי בנשמה, פוסט: 9533224, חבר: 80696"]
מה שכתבת זה המקום שפותחת האשכול רשמה
[/ציטוט]
לא, התכוונתי שמאג'ד אלכרום ודיר אל אסד הם כפרים צמודים
בהנחה שאכן יש בשניים את הקרטינג ולא רק באחד מהם ....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו במאג'ד...כולם נהנו!
מגוון גילאים
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
חשוב לציין שזה על הכביש הראשי ממש.
אנחנו לפני שנתיים נסענו לשם ואחותי כתבה בוויז קארטינג דיר אל אסד . היה בכלל לא נעים הוא לקח אותם בתוך הכפר ובתוך הכפר לא היה קליטה כך שבאמצע שום מקום הם תקועים התקשרו למשטרה שלא באה לחלץ רק ניסתה לכוין אותם טלפונית .כחצי שעה ארורה היתה החויה הזאת אם ילדים שבוכים ומפחדים {קופת העיר הרוויחה קצת מהסיפור הזה..}.
מה שבתקופה כזאת ודאי לא נעים ואולי מסוכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני רוצה קובץ של תוכנה ישן שעובד על דוס. מעניין אותי משהו שימושי. לא HELLO WORLD מצאתי ברשת אמולטור שגם משחזר קוד מקור ומעניין אותי איך זה יעבוד.

(הורדתי בעבר, כיום לא עובד לי בנטפרי, אני יכול לתת קישור לקובץ למי שיבקש).

אם אפשר לתת קישור שעובד בנטפרי.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה