• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לפתוח קבוצה בגוגל שרק המנהל יכול לראות מי המשתתפים, ורק המנהל יכול לשלוח הודעות?

• הוסף לסימניות
מג'מיני:
כן, בהחלט אפשר לפתוח קבוצה בגוגל גרופס (Google Groups) שתענה על הדרישות שלך: רק המנהל יכול לראות מי המשתתפים, ורק המנהל יכול לשלוח הודעות.

Google Groups מציעה הגדרות פרטיות וניהול מפורטות מאוד שמאפשרות שליטה כמעט מלאה על מי רואה מה ומי יכול לעשות מה בקבוצה.

הגדרות נדרשות ליצירת קבוצה כזו:

כדי להגדיר קבוצה שרק המנהל יראה את המשתתפים ורק הוא יוכל לשלוח הודעות, עליך לשנות את ההגדרות הבאות בקבוצה שיצרת:

1. מי יכול לראות חברים (Who can view members):
    • עליך להגדיר את זה ל"מנהלים בלבד" (Managers only) או "בעלים בלבד" (Owners only). זו ההגדרה שקובעת שרק מי שהוגדר כמנהל או כבעלים של הקבוצה יוכל לצפות ברשימת חברי הקבוצה. שאר חברי הקבוצה לא יראו זה את זה.
  2. מי יכול לפרסם הודעות (Who can post):
    • עליך להגדיר את זה ל"מנהלים בלבד" (Managers only) או "בעלים בלבד" (Owners only). הגדרה זו תבטיח שרק מי שהוגדר כמנהל או כבעלים של הקבוצה יוכל לשלוח הודעות לקבוצה. שאר החברים יוכלו רק לקבל את ההודעות, ולא לשלוח בעצמם.
  3. מודל ההצטרפות (Who can join group):
    • מומלץ להגדיר ל"מוזמנים בלבד" (Only invited users) או "משתמשים שהוזמנו יכולים לבקש הצטרפות" (Users invited can ask to join). זה יאפשר לך לשלוט באופן מלא על מי מצטרף לקבוצה.
  4. מי יכול לראות את הקבוצה (Who can see group):
    • ניתן להגדיר את הקבוצה כ"פרטית" (Private) או "גלוי לחברים בלבד" (Visible to group members). אם תבחר "חברים בלבד", הקבוצה לא תופיע בחיפוש או במדריך הקבוצות הציבורי, ורק מי שהוזמן או שהצטרף יוכל לראות אותה (אך עדיין לא את רשימת החברים אם הגדרת זאת).

שלבי הגדרה (באופן כללי):

1. צור קבוצה חדשה ב-Google Groups.
  2. לאחר יצירת הקבוצה, היכנס אליה ולחץ על "הגדרות קבוצה" (Group settings) בתפריט השמאלי.
  3. נווט בין הקטגוריות השונות (לרוב תחת "פרטיות", "פרסום" או "חברים") ושנה את ההגדרות בהתאם לרצונך:
    • "מי יכול לראות חברים": שנה ל"מנהלים בלבד" או "בעלים בלבד".
    • "מי יכול לפרסם": שנה ל"מנהלים בלבד" או "בעלים בלבד".
    • "מי יכול להצטרף": הגדר כרצונך (מומלץ "מוזמנים בלבד").
    • "נראות קבוצה": הגדר כרצונך (מומלץ "גלוי לחברים בלבד" או "פרטי").

שימושים נפוצים לקבוצה כזו:

• רשימת תפוצה להודעות חד-כיווניות: למשל, לניהול הודעות עבור קהל לקוחות, עובדים, או תלמידים, כאשר המידע זורם מהמנהל בלבד.
  • הודעות ניהוליות: שליחת עדכונים והודעות חשובות למשתמשים מבלי שהם יוכלו להגיב או לראות את רשימת הנמענים האחרים.
  • ניוזלטר פנימי: אם תרצה לשלוח ניוזלטר פנימי לארגון/קבוצה בלי לחשוף את רשימת הנמענים.

לסיכום, Google Groups מאפשרת רמה גבוהה של התאמה אישית, ובאמצעות שינוי מספר הגדרות פשוטות, תוכל ליצור קבוצה הפועלת בדיוק כפי שתיארת.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה וזה כותב לי ככה (ונשאר תקוע על זה)

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-07-05 235550.png
    צילום מסך 2025-07-05 235550.png
    KB 40.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה לא קשור להגדרות, זה משהו ביצירת קבוצה
תנסו לרענן

• הוסף לסימניות
האם יש אופציה שרק המנהל יוכל להסיר חבר מהקבוצה? אם לא אז אולי יש אופציה למנהל לראות בצורה עדכנית כמה חברים יש בקבוצה - האם יש כאלו שהסירו את עצמם?

• הוסף לסימניות
למה כשאני רוצה להוסיף עוד חברים לקבוצה זה נותן לי הרבה פעמים לעדכן שאני לא רובוט וזה לא מוסיף???

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להוסיף כחברים קבוצה של עשרות מיילים בפעם אחת ?

• הוסף לסימניות
למה אחרי שאני עושה את כל ההגדרות לפתיחת קבוצה ומאשרת שאני לא רובוט זה כותב לי "יצירת הקבוצה מתבצעת"... ובפועל כלום?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עושים אם אחרי שפותחים קבוצה ומאשרים שאני לא רובוט זה כותב "יצירת הקבוצה מתבצעת"... ובפועל כלום, מה עושים????.

• הוסף לסימניות
משהו ידע לעזור לי מדוע אחרי שהקבוצה הוקמה וחברים הצטרפו, עדין לא ניתן לשלוח מייל מהג'ימייל?
- שולח לי מייל "הכתובת לא נמצאה"
אודה לתשובה מאד!

• הוסף לסימניות
משהו ידע לעזור לי מדוע אחרי שהקבוצה הוקמה וחברים הצטרפו, עדין לא ניתן לשלוח מייל מהג'ימייל?
- שולח לי מייל "הכתובת לא נמצאה"
אודה לתשובה מאד!
תבדקי אות אות אם כתבתם את הכתובת במדויק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת