כללי קבוצה בטלגרם לקבצים

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לפתוח קבוצה בטלגרם לבקשת ולהעלאת קבצים
אם מישהו מעוניין נא לשלוח באישי שם ומס' טלפון (המחובר לטלגרם)

לפי היענות המעוניינים אפתח בעז"ה

אם יש כבר קבוצה כזאת (בינתיים חיפשתי ולא מצאתי) נא לעדכן אותי

• הוסף לסימניות
ישנה קבוצת גרפיקאיות בווצאפ, בוגרות פרוג
אפשר לפתח אותה לקבוצת גרפיקאים גדולה.
(אני לא ממש יודעת איך מיתעסקים עם הטלגרם...)
רק כדי לתת עוד רעיון שימושי ויעיל:)

• הוסף לסימניות
א. אני רוצה בדווקא טלגרם כי הרבה שאינם משתמשים במכשירים "מאושרים" יש להם טלגרם על המחשב וככה גם יוכלו להתחבר.
ב. כוונתי לקבוצה שמיועד לקבצים לצורך עבודה בלבד, במקום לפתוח אשכול באתר ולבקש, בקבוצה זה הרבה יותר קל, לחוו"ד ויעוץ אפשר להשתמש בפורום אבל לקבצים בטלגרם הרבה יותר קל ההעלאה והורדה, ולא צריך לפתוח לכל בקשה אשכול מיוחד.

• הוסף לסימניות
רעיון נהדר! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מחכה למספיק מצטרפים
לא נראה לי לעניין לפתוח קבוצה של חמש חברים

• הוסף לסימניות
קבצים של מה?

של כל הנושאים בעולם? או רק לש גרפיקה?

• הוסף לסימניות
אם יתקדם אצטרף גם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר76;1633449:
של כל הנושאים בעולם? או רק לש גרפיקה?

כל סוגי הקבצים לצרכי גרפיקה,
בכוונה פרסמתי א"ז בפורום עיצוב גרפי כי זאת המטרה, לדברים אחרים יש קבוצה ב"איש את רעהו"
בסתם קבוצה של כל מיני השטויות הרץ ברשת אני לא רוצה לקחת חלק וכש"כ לא לפתוח דלת כזה לניקים דפה שרובם ככולם מעוניין בחומר נקי.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף

...

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש איזה קבוצה בשם לע=מעצבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1633846:
הבנתי שיש איזה קבוצה בשם לע=מעצבים
לא הבנתי, מה זה לע=מעצבים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;1633872:
לא הבנתי, מה זה לע=מעצבים???

אין לי מושג. זה לא קשור אלי.
אני רק יודע שקיבלתי בעבר מייל מחבר שפתח את הקבוצה.

• הוסף לסימניות
לפי חישוב קצר שלי:
יש לא פחות מ- 8 ניקים שנרשמו כבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה