קבוצה במייל

• הוסף לסימניות
איך פותחים קבוצה במייל? אני מתכוונת לרשימת תפוצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל אין לי אופציה של בחר אנשי קשר
איפה זה?
קראו את כל האשכול בעיון.
341541-b096917b42491979377a71aa37b92064.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה (כשמו כן הוא)
נכון עכשיו שמתי לב איך להגיע לאנשי קשר
אבל נסיתי לשמור קבוצה,
אבל איך מגיעה אחרי זה לקבוצה
זה עדיין לא הבנתי

• הוסף לסימניות
שאלה חשובה- אשמח לתשובה
פתחתי קבוצה לעצמי תחת תוית
רק אני יכולה לשלוח לכולם
האם הקבוצות בשיטה הנ"ל תתן לי אפשרות שגם כל מי שבקבוצה יכולה לשלוח לכולם בלי לטרוח להכניס את כל הכתובות מחדש?

• הוסף לסימניות
שאלה חשובה- אשמח לתשובה
פתחתי קבוצה לעצמי תחת תוית
רק אני יכולה לשלוח לכולם
האם הקבוצות בשיטה הנ"ל תתן לי אפשרות שגם כל מי שבקבוצה יכולה לשלוח לכולם בלי לטרוח להכניס את כל הכתובות מחדש?
אם לא שולחים בעותק מוסתר, יש אפשרות לנמען לעשות "תשובה לכולם"

• הוסף לסימניות
עדין אני מחפשת משהו שעובד יותר חכם
כמו ווצאפ -אבל במייל

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה קטנה
האם כל אחד שנכנס לקבוצה יכול לצרף כל אחד
או רק המנהל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה