מומחה בהכל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
באמת נראה לכם שהבריכה תפתח בבין הזמנים?בפאשטע'ס הכל, יאלה, תן נושא!
באמת נראה לכם שהבריכה תפתח בבין הזמנים?בפאשטע'ס הכל, יאלה, תן נושא!
בעד מי אתה?מענין כמה זמן יקח פה עד שיתחילו פה לדבר על הפוליטיקה של בוטבול ופרוש
אני מאחל בהצלחה לשתי הצדדיםבעד מי אתה?
לאבאמת נראה לכם שהבריכה תפתח בבין הזמנים?
אתה לא חושב שפרוש יותר פעל יותר לטובת התושבים?אני מאחל בהצלחה לשתי הצדדים
עם זאת בתור לטאי אני אמור להיות בעד פרוש
בתור אחד לטאי אני יגיד לך שכןאתה לא חושב שפרוש יותר פעל יותר לטובת התושבים?
והנה התחילו לדבר על הפוליטיקה הזאתמענין כמה זמן יקח פה עד שיתחילו פה לדבר על הפוליטיקה של בוטבול ופרוש
אין מה לעשות הפוליטיקה זה חלק מהעיר אלעד כבר עשרות שניםוהנה התחילו לדבר על הפוליטיקה הזאת
"גיטה וידה באין כאחד"![]()
לאו דווקא באלעדאין מה לעשות הפוליטיקה זה חלק מהעיר אלעד כבר עשרות שנים
מה לעשות שלא כולם ותרנים
יכול להיות שליידשקייטלאו דווקא באלעד
לדעתך זה קשור לוותרנות ?
בתור אחד לטאי אני יגיד לך שכן
אבל מה לעשות שרוב הספרדים ואולי גם ויזניץ יגידו לך שלא
אין מה לעשות ככה זה בציבור החרדי
וגם אם ישאלו אותך על אבוטבול וגרינברג התשובות יהיו לפי הגזע של עונה התשובה
אם מישהו כועס או לא מסכים עם התשובה שיסביר למה
תשווה מה פרוש עשה ומה בוטבול עשהעם מישהו כועס או לא מסכים עם התשובה שיסביר למה
אין בעיה . אז ישראל ויהודהצריך כלל בל יעבור כל צירוף של האותיות פ ר ו ש ב ו ט ב ו ל לא עולה לדיון בשום אופן!!!
ר' ישראל ור' יהודהאין בעיה . אז ישראל ויהודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים