עזרה קבוצה לאלעד

מצב
הנושא נעול.
גם אני

עברתי קצת על האשכול, התאכזבתי. אשכול עם הרבה תת רמה ופוליטיקה נמוכה.
אם רוצים שהאשכול לא יימחק וגם שמירה על רמה ממוצעת או גבוהה, ולא נמוכה, צריך להקפיד מעכשיו על אי הזכרה גורפת של מספר מילים קריטיות, גם לא ברמז:
פרוש. בוטבול. בחירות. קואליציה. אופוזיציה. וכל המילים הדומות.

נערך לאחרונה ב:
אם כדי למרר על מטרופולין, אז נראה שבאשכול התחבורה יש המון דיונים מלאי מרירות על מטרופולין

ייתכן שיש, וייתכן שאין.
מה שברור, ניסיתי פעם את מזלי ופתחתי אשכול בנושא, עדיין לא נרשמה שם שום תגובה.. אולי עכשיו הגיע עת תחייה...
זה האשכול:

סליחה, עברתי על האשכול ועדיין לא הבנתי, מה זה הולך להיות הקבוצה?
קבוצה של קיטורים על אוטובוסים ופוליטיקה?
אני מתכוון ברצינות לשאול, אני אלעדי ושואל אם יש לי שום עניין ליכנס לקבוצה או לא

הפעם זה אמיתי. אפשר לראות בעניים רק לא בלילה כי אז הסינים ישינים שם.....
מצחיק בקושי. זה פעם ראשונה שסינים ישנים באיזה מקום? פתחו את הבריכה (במחיר "ממש טוב" לעומת מה שהיה אצל ראש העיר הקודם), וסגרו ופתחו וסגרו ופתחו וחוזר חלילה. בדיוק על זה אמרתי ששבענו הבטחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה