עזרה קבוצה לאלעד

מצב
הנושא נעול.
מצחיק בקושי. זה פעם ראשונה שסינים ישנים באיזה מקום? פתחו את הבריכה (במחיר "ממש טוב" לעומת מה שהיה אצל ראש העיר הקודם), וסגרו ופתחו וסגרו ופתחו וחוזר חלילה. בדיוק על זה אמרתי ששבענו הבטחות.
אל תשבע אף פעם מהבטחות. זה גם משמין ולא מומלץ.
אתה כן יכול ללכת ולראות בעצמך שהעבודה לקראת סיום + כמה ימים של מילוי מים.

כשפתחת את קבוצת הצלמים זה גם היה כך?
לא אני פתחתי אותה, היא קיימת למעלה מעשור כמדומני...
התבקשתי לא מזמן להצטרף לניהול.

ואין קשר בין קבוצה מקצועית לקבוצה של עיר.

בעתון מפורסם ג"כ שהשיפוץ הסתיים
אבל בלי קשר מי שיכול לפעול אצל מאן דהו שיהיה אפשרות גם לכרטיסיה משפחתית מוזלת חוץ מהמנוי החודשי דבר שיוזיל למשפחות שרוצות לתת לכל ילד להגיע כמה פעמים לבריכה.

הכוונה במסלול החדש או הישן?
גם היום המסלול הוא מעגלי- מתחיל למטה ויוצא מלמטה...

הכוונה במסלול החדש או הישן?
גם היום המסלול הוא מעגלי- מתחיל למטה ויוצא מלמטה...
הכונה מסלול מעגלי שמתחיל באלעד ומסיים באלעד
קו 180 רחוב השומר בב''ב
קו 280 כביש 4 גשר גב''ש מחלף גהה ז'בוטינסקי סוקלוב ר''ע וחוזר ז'בוטינסקי וכביש 4

הכונה מסלול מעגלי שמתחיל באלעד ומסיים באלעד
קו 180 רחוב השומר בב''ב
קו 280 כביש 4 גשר גב''ש מחלף גהה ז'בוטינסקי סוקלוב ר''ע וחוזר ז'בוטינסקי וכביש 4

לא מובן מה עובר בראש של מתכנני התחבורה, הרעיון הזה פשוט גרוע וחוזר על עצמו שוב ושוב

לא מובן מה עובר בראש של מתכנני התחבורה, הרעיון הזה פשוט גרוע וחוזר על עצמו שוב ושוב
רק ההבדל שעכשו זה למשך שלשה שבועות ולא ערב אחד
ואגב לא זכור לי שבזמן קוים היה קיים דבר כזה

פעם אחת כשהיה כזה מסלול, היינו בתחנה בב"ב הרבה אנשים, אף אחד לא ידע מה המסלול הנכון.
בסוף נסעתי בספיישל, מסובך לגמרי.....

פעם אחת כשהיה כזה מסלול, היינו בתחנה בב"ב הרבה אנשים, אף אחד לא ידע מה המסלול הנכון.
בסוף נסעתי בספיישל, מסובך לגמרי.....
נכון, אבל ברגע שקולטים את הרעיון - זה נוח בטירוף. לא צריך להוציא אוטובוס מפה ואוטובוס מפה כל שנייה, וכך יש פי 2 אוטובוסים, אמנם אתם צודקים, שאם בנאדם רוצה לעלות בתחילת השומר, ויש אנשים באוטובוס שצריכים לרדת בסוף הרחוב - זה ממש לא כיף... אבל בשקלול הכללי - זה פצצה

נכון, אבל ברגע שקולטים את הרעיון - זה נוח בטירוף. לא צריך להוציא אוטובוס מפה ואוטובוס מפה כל שנייה, וכך יש פי 2 אוטובוסים, אמנם אתם צודקים, שאם בנאדם רוצה לעלות בתחילת השומר, ויש אנשים באוטובוס שצריכים לרדת בסוף הרחוב - זה ממש לא כיף... אבל בשקלול הכללי - זה פצצה
ומה אם כל האלה שצריכים להגיע לעזרא נחמיה ויזניץ וחזו''א?

לא נח בכלל, אולי לחברה זה נוח.
לא חוסך זמן לנוסעים-האוטובוס עוצר יותר זמן בכל תחנה
מדלג על אזורים שלמים בבני ברק שרגיל יש תחנות (כש280 מגיע לגן וורשא הוא כבר כמעט ריק..)
ולגבי האדם שעולה בתחילת השומר, נראה לי שמהתכננים שכחו שבאב בנגוד לימי חול המועד יש חתונות, זה יגרום לכך שהתחנה בתחילת השומר תהיה עמוסת נוסעים עולים כשהאוטובוס עוד לא התחיל לפזר..

ואם עדיין מתעקשים על סבובי היה יותר הגיוני ש180 יסע השומר-רבי עקיבא-זבוטינסקי-גהה ו280 יסע בן יעקב-נחמיה-חזון איש לכיוון בית הקברות ימשיך למחלף מסובים ויחזור לאלעד. ככה יהיה כיסוי לחלק גדול יותר בבני ברק

שאלה שמסקרנת אותי ברצינות – מה מניע אתכם לכתוב כאן?
אני עוקב אחרי האשכול הזה ומרגיש שיש כאן השקעה רצינית – טיעונים, ניתוחים, רגשות, אפילו תסכול אמיתי.
והשאלה שלי היא לא צינית אלא באמת מסקרנת:
אנשים שנתלוננים כאן על האוטובים האם אתם חושבים/מאמינים/משערים שזה עשוי להוביל לשינוי כלשהו במציאות?
או שאתם כותבים מתוך ידיעה שזה כנראה לא יעזור – אבל מרגישים צורך לפרוק, לשתף, להשמיע קול?
אני לא בא לשפוט אף אחד – באמת לא. כל אחד והמנגנון הפנימי שלו. ואולי יש אנשים שזה חשוב להם לפרוק.
(לי אישית, קשה לראות אנרגיה כזאת מושקעת, דעות מנוסחות כשהשורה התחתונה היא שלא יקרה עם זה כלום).

במידה ומישהו חושב באמת שזה כן עשוי להביא לתוצאה, אני אשאל, על סמך מה הוא חושב כך? האם סתם או ש מישהו יודע על ניסיון עבר שבו דיון בפרוג הביא לשינוי בפועל בתחבורה או בשירות ציבורי – אשמח לשמוע.

שוב אין כוונתי לשפוט אף אחד, אני פשוט מנסה להבין מה דוחף את האנשים לעשות מה שהם עושים
WWDWWD
Why We Do What We Do

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.