עזרה קבוצה לאלעד

מצב
הנושא נעול.
שאלה שמסקרנת אותי ברצינות – מה מניע אתכם לכתוב כאן?
אני עוקב אחרי האשכול הזה ומרגיש שיש כאן השקעה רצינית – טיעונים, ניתוחים, רגשות, אפילו תסכול אמיתי.
והשאלה שלי היא לא צינית אלא באמת מסקרנת:
אנשים שנתלוננים כאן על האוטובים האם אתם חושבים/מאמינים/משערים שזה עשוי להוביל לשינוי כלשהו במציאות?
או שאתם כותבים מתוך ידיעה שזה כנראה לא יעזור – אבל מרגישים צורך לפרוק, לשתף, להשמיע קול?
אני לא בא לשפוט אף אחד – באמת לא. כל אחד והמנגנון הפנימי שלו. ואולי יש אנשים שזה חשוב להם לפרוק.
(לי אישית, קשה לראות אנרגיה כזאת מושקעת, דעות מנוסחות כשהשורה התחתונה היא שלא יקרה עם זה כלום).

במידה ומישהו חושב באמת שזה כן עשוי להביא לתוצאה, אני אשאל, על סמך מה הוא חושב כך? האם סתם או ש מישהו יודע על ניסיון עבר שבו דיון בפרוג הביא לשינוי בפועל בתחבורה או בשירות ציבורי – אשמח לשמוע.

שוב אין כוונתי לשפוט אף אחד, אני פשוט מנסה להבין מה דוחף את האנשים לעשות מה שהם עושים
WWDWWD
Why We Do What We Do
בעיקר תעסוקה תמיד נחמד להתכתב אחד עם השני ובעיקר לקטר

אני עוקב אחרי האשכול הזה ומרגיש שיש כאן השקעה רצינית – טיעונים, ניתוחים, רגשות, אפילו תסכול אמיתי.
אנשים שנתלוננים כאן על האוטובים האם אתם חושבים/מאמינים/משערים שזה עשוי להוביל לשינוי כלשהו במציאות?
או שאתם כותבים מתוך ידיעה שזה כנראה לא יעזור – אבל מרגישים צורך לפרוק, לשתף, להשמיע קול?
אני לא בא לשפוט אף אחד – באמת לא. כל אחד והמנגנון הפנימי שלו. ואולי יש אנשים שזה חשוב להם לפרוק.
(לי אישית, קשה לראות אנרגיה כזאת מושקעת, דעות מנוסחות כשהשורה התחתונה היא שלא יקרה עם זה כלום).

במידה ומישהו חושב באמת שזה כן עשוי להביא לתוצאה, אני אשאל, על סמך מה הוא חושב כך? האם סתם או ש מישהו יודע על ניסיון עבר שבו דיון בפרוג הביא לשינוי בפועל בתחבורה או בשירות ציבורי – אשמח לשמוע.

שוב אין כוונתי לשפוט אף אחד, אני פשוט מנסה להבין מה דוחף את האנשים לעשות מה שהם עושים
WWDWWD
Why We Do What We Do
עד שאתה שואל כאן תשאל סתם על כל נושא ועל כל פלטפורמה ועל כל סתם שיחה בין אנשים
לפי שיטתך רוב ככל הדברים והדיבורים בעולם מיותרים לגמרי ורוב היום היינו שותקים.
ואם דיבורים ומלל היו רק טכנים אזי לא היה שום קשר בין אנשים ושום רגש ושום יחס אבל כנראה שטבע האדם הוא לא כך ואנשים כן מרגישים צורך להביע ולדון ולשתף מחשבותיהם ורגשותיהם ולנסות להשפיע [אפשר לדון עד כמה ועל מה ועל מי אבל זה כבר נושא אחר וגם הוא רק טכני ולא יוביל לשינוי]
ואם זה יוביל לשינוי [לפחות תודעתי] אדרבה ואדרבה , והנח להם לישראל.....

WWDWWD
Why We Do What We Do
המון דברים גדולים בציבור החרדי התחילו בפרוג.
אולי הכי מפורסם שבהם זה נטפרי.

לגבי התחב"צ בבי"ז- אין סיכוי שיתבטל?
הרי יש איזה שהוא ענין שאם כמות מסוימת של תושבים מתנגדים- חוקית החברה חייבת לבטל את השינוי
זה היה בקוים 280 ו180 כשנכנס המסלול החדש הוציאו עצומה אני אישית פגשתי אותה בכמה מקומות שבקשו לחתום כדי שהשינוי יתבטל ובאמת בסוף הגיעו לכמות הנדרשת והשינוי בוטל ולכן הם נוסעים עד היום במסלול הישן

אם יעשו כזו עצומה על השינויים בתחב"צ זה לא יכול לעזור?
כאילו מה עובר להם בראש? נטרלו חצי ב"ב וחצי ירושלים... משאירים אותנו לחסדי הקווים הפנימים של ב"ב שלא עובדים והרכבת הקלה של ירושלים שג"כ מושבתת חצי מסלול...

אגב- אשמח לקישור למקור המידע כדי לראות פרטים מדויקים איפה עובר ואיפה לא, רלוונטי לי בעיקר ירושלים

לא נח בכלל, אולי לחברה זה נוח.
לא חוסך זמן לנוסעים-האוטובוס עוצר יותר זמן בכל תחנה
מדלג על אזורים שלמים בבני ברק שרגיל יש תחנות (כש280 מגיע לגן וורשא הוא כבר כמעט ריק..)
ולגבי האדם שעולה בתחילת השומר, נראה לי שמהתכננים שכחו שבאב בנגוד לימי חול המועד יש חתונות, זה יגרום לכך שהתחנה בתחילת השומר תהיה עמוסת נוסעים עולים כשהאוטובוס עוד לא התחיל לפזר..

ואם עדיין מתעקשים על סבובי היה יותר הגיוני ש180 יסע השומר-רבי עקיבא-זבוטינסקי-גהה ו280 יסע בן יעקב-נחמיה-חזון איש לכיוון בית הקברות ימשיך למחלף מסובים ויחזור לאלעד. ככה יהיה כיסוי לחלק גדול יותר בבני ברק
צודק. אני חוזר בי. זה באמת ממש גרוע, אבל מה שיותר נורא - זה שבכל יום שישי ומוצ"ש קו 277 וכל האוטובוסים לירושלים, ק"ס וכדומה, במקום לעשות את המסלול הרגיל של - לצאת מהמסוף, להתקדם בבן זכאי עד רשב"י, לצאת ליהודה הנשיא דרך רשב"י וכו', הם עושים ביום שישי את המסלול של 280 ושאר הקווים, ולפני חודש חיכיתי בתחנה קרוב לחצי שעה! עד שהבנתי מה הולך. וכן, שבמסלול הרגיל של יום חול אין תחנה ב"יהודה הנשיא ב", וגם ככה הוא עובר שם, אז למה לא לעשות, אמנם אני גר למעלה,אבל מעצבן לשמוע על אלה שצריכים ללכת ולהתקדם ברגל על כלום!
בתקווה לשינוי ושיפור.

לגבי התחב"צ בבי"ז- אין סיכוי שיתבטל?
הרי יש איזה שהוא ענין שאם כמות מסוימת של תושבים מתנגדים- חוקית החברה חייבת לבטל את השינוי
https://www.busnearby.co.il/route/1:17021:1:01זה היה בקוים 280 ו180 כשנכנס המסלול החדש הוציאו עצומה אני אישית פגשתי אותה בכמה מקומות שבקשו לחתום כדי שהשינוי יתבטל ובאמת בסוף הגיעו לכמות הנדרשת והשינוי בוטל ולכן הם נוסעים עד היום במסלול הישן

אם יעשו כזו עצומה על השינויים בתחב"צ זה לא יכול לעזור?
כאילו מה עובר להם בראש? נטרלו חצי ב"ב וחצי ירושלים... משאירים אותנו לחסדי הקווים הפנימים של ב"ב שלא עובדים והרכבת הקלה של ירושלים שג"כ מושבתת חצי מסלול...

אגב- אשמח לקישור למקור המידע כדי לראות פרטים מדויקים איפה עובר ואיפה לא, רלוונטי לי בעיקר ירושלים
מעודן באפליקציות מוביט ורב פס
ואולי באמת צריך לעשות עצומה כי עוד שבוע ביה''ז

צודק. אני חוזר בי. זה באמת ממש גרוע, אבל מה שיותר נורא - זה שבכל יום שישי ומוצ"ש קו 277 וכל האוטובוסים לירושלים, ק"ס וכדומה, במקום לעשות את המסלול הרגיל של - לצאת מהמסוף, להתקדם בבן זכאי עד רשב"י, לצאת ליהודה הנשיא דרך רשב"י וכו', הם עושים ביום שישי את המסלול של 280 ושאר הקווים, ולפני חודש חיכיתי בתחנה קרוב לחצי שעה! עד שהבנתי מה הולך. וכן, שבמסלול הרגיל של יום חול אין תחנה ב"יהודה הנשיא ב", וגם ככה הוא עובר שם, אז למה לא לעשות, אמנם אני גר למעלה,אבל מעצבן לשמוע על אלה שצריכים ללכת ולהתקדם ברגל על כלום!
בתקווה לשינוי ושיפור.
מצטרפת
זה סתם מבלבל
תהיו סגורים על עצמכם כל קו מה המסלול שלו בלי שינויים כל יום
לחכות חצי שעה זה המצב הטוב, כשזה נכנס פספנו אוטובוס אחרון ביום שישי כי עמדנו בתחנה של המסלול של ימות החול ונאלצנו לסוע במונית....

אגב- הבנתי שנכנס מתאם קשרי קהילה חדש, אולי זו הזדמנות להעזר בו..

WWDWWD
Why We Do What We Do
את זה צריך לפני ששואלים אותנו - לשאול את האנשים שמקטרים ב"שבועון" על איזו בדיחה שמישהו כתב על בוטבול בגיליון פורים של קוראים אלעד
היה תמונה של בוטבול בתוך נעליים ענקיות שאמורות להיות שייכות לפרוש כי הוא גבוה וגדול מאוד, והיה כתוב "נכנס לנעליים גדולות", ואיזו ממורמרת שלחה תגובה לשבועון שזה ממש לא נכון והוא עושה את העבודה נפלא והכל, וזה מה שהתכוונתי כשאמרתי שלפני ששואלים אותנו שישאלו את הממורמרים שם

אגב- הבנתי שנכנס מתאם קשרי קהילה חדש, אולי זו הזדמנות להעזר בו..
התכוונת למנכ'ל חדש לסניף מטרופולין אלעד או למשהו אחר?
כי מתאם קשרי לקוחות זה הרב חיים ברנשטיין למיטב ידיעתי
ואגב מישהו יודע מי דואג לשלוח את המייל על הזמני נסיעות?
ןלמה לא מפרסמים את זה בעיתונות המקומית כמו שהיה אצל קוים?

איך יוצרים איתו קשר?
חבל, באמת לא זוכרת אם השם
זה היה מפורסם בקוראים אלעד לפני כמה שבועות
הבנתי מחברה חב"דניקית שזה משהו מקהילת חב"ד והוא מוכר, אז אם יש לך גישה לשאול משהו מהקהילה של חב"ד הוא בוודאות יוכל לכוון אותך..

את זה צריך לפני ששואלים אותנו - לשאול את האנשים שמקטרים ב"שבועון" על איזו בדיחה שמישהו כתב על בוטבול בגיליון פורים של קוראים אלעד
היה תמונה של בוטבול בתוך נעליים ענקיות שאמורות להיות שייכות לפרוש כי הוא גבוה וגדול מאוד, והיה כתוב "נכנס לנעליים גדולות", ואיזו ממורמרת שלחה תגובה לשבועון שזה ממש לא נכון והוא עושה את העבודה נפלא והכל, וזה מה שהתכוונתי כשאמרתי שלפני ששואלים אותנו שישאלו את הממורמרים שם
במקום "שבועון" צריך לקרוא לו "רכילון"
בטעות העלנו את זה בפעם הראשונה ומאז זה עף ישר לפח בכניסה לבנין...

בכלל כל השינויים שנעשו לאחרונה, התקבלו בשקטטטט גמור...

מישהו מוכן להסביר מה קרה לגינה ברש"י- ליד הטיפת חלב?
פירקו את הגינה ממש קצת אחרי הבחירות, חשבנו שרוצים להראות לנו שבונים גינות חדשות ויפות... אבל עד עכשיו- קרוב לשנה, כלום,
ויש ממש הרבה בנינים מסביב, לא מפריע לאף אחד?
וצריך ללכת יחסית הרבה בשביל גינות אחרות באזור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.