מישהו אמר לי שזה לא נכון ובחוברת כן מופיע רק בעתונים זה לא פורסם נחכה ונראהאגב
אחרי למעלה מעשור השנה אין הופעות בין הזמנים חינם באמפי פארק, יש בתשלום במתנ"ס ברבי חייא
אזעקות באלעד בדקות הקרובות
אכן בחוברת מפורסם על הופעות בפארק כמידי שנהמישהו אמר לי שזה לא נכון ובחוברת כן מופיע רק בעתונים זה לא פורסם נחכה ונראה
אגב יש למישהו להעלות כאן את החוברת למען הציבור?
חסוםלעדכונכם – מערכת מכירת הכרטיסים לאירועי הקיץ נפתחה!
שימו לב: קיימים מופעים מבוקשים במיוחד, והכרטיסים אליהם אוזלים במהירות רבה.
מומלץ להזמין בהקדם את הכרטיסים לאירועים המועדפים עליכם, כדי להבטיח את מקומכם.
לנוחותכם מצ"ב חוברת אירועי הקיץ יחד עם לינק למכירת הכרטיסים
https://shoppi.co.il/store/206/sales
קיץ חווייתי - .pdf
אם טוב לך טרמפולינה ביתית, יש לי להשכרה ב50,מישהו מכיר השכרת מתנפחים באלעד?
לצערינו חל טעות בזמני קו 590 במוצאי תשעה באבזמני תחבורה ציבורית לצום תשעה באב תשפ"ה ומספר עדכונים
1. יום שישי ז' מנחם אב - לו"ז רגיל כבכל יום שישי.
2. קווי צפון ודרום לא יפעלו במוצאי שבת ויפעלו ביום ראשון - מוצאי צום תשעה באב, כמובן שלא לשכוח להזמין מקומות שלא ישארו אנשים למטה - נא לעדכן גם את הבנים - בחורי הישיבות השבים לבתיהם לאחר זמן הקיץ בס"ד.
3. קו 477 ביום ראשון - מבצע איסוף והורדה באלעד כבימי שישי.
4. עמדת על הקו יום ראשון תשעה באב - סגורה.
5. החל מיום שני י' מנחם אב תשפ"ה קו 379 יסיים את מסלולו ברחוב ז'בוטינסקי במכון מור בני ברק ומשם לקניון איילון וכן בחזרה לאלעד.
6. תחונת מוצא לקווי 173, 174, 270 הממוקמת ברחוב רבן יוחנן בן זכאי אלעד מול בנין 9 א' - תבוטל ותחנת המוצא לקווים היוצאים מתחנה זו תועבר לרחוב רבן יוחנן בן זכאי פינת רבי טרפון (תחנת מוצא לקו 278).
ברור שיש קיבלו חוברות השבוע בדואר...אגב
אחרי למעלה מעשור השנה אין הופעות בין הזמנים חינם באמפי פארק, יש בתשלום במתנ"ס ברבי חייא
אחרי למעלה מעשור ממשיך ההופעות חינםאגב
איך אני נרשמת לקלבת עדכונים במייל על שינויים/וזמני נסיעות ממטרופולין?וכן מה לגבי קווים לים /לרידינג השנה?לא פירסמו כלום בעיתון של אלעד.....לצערינו חל טעות בזמני קו 590 במוצאי תשעה באב
זמני הנסיעה לקו 590 - יום ראשון מוצאי תשעה באב
מאלעד לצפת - 22:00
מצפת לאלעד - 18:30
לתועלת הציבור מצורף בזה קובץ חדש
ta96309630 בגימיילאיך אני נרשמת לקלבת עדכונים במייל על שינויים/וזמני נסיעות ממטרופולין?וכן מה לגבי קווים לים /לרידינג השנה?לא פירסמו כלום בעיתון של אלעד.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //