דרוש מידע קבוצה להכרת מיומנויות חברתיות בבני ברק מכירים ?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לארגן קבוצה כזו לגיל עשר בנים
אני חושבת שיש לי קלינאית שמתמחה בתחום
אני מחפשת כמה בנים לקבוצה
@דורהלה זו את ?( הקלינאית?)

• הוסף לסימניות
יש במודיעין עילית אחד בשם ספיבק שעושה חוגים שנקראים "העשרת חיים" לבנים בגילאי עשר.
לא הבנתי מה הקשר קלינאית..

• הוסף לסימניות
כשתהיה קבוצה עם צוות מקצועי וייעודי לתחום
תעדכנו
יש לי תלמידים פוטנציאליים שיכולים להתאים.

• הוסף לסימניות
יש במודיעין עילית אחד בשם ספיבק שעושה חוגים שנקראים "העשרת חיים" לבנים בגילאי עשר.
לא הבנתי מה הקשר קלינאית..
כי בד"כ זה קלינאית שמנחה קבוצות כאלה
קרית ספר לא רלוונטי
אני מחפשת בבני ברק

• הוסף לסימניות
כן, זו אני..
אוהו......! כמה חיפשתי אותך.
נראה לי שיש לי קבוצה של 3 ילדים
זה הולך?
תוכלי להסביר פה את מהות ומטרת הקבוצה ואח"כ להכנס לפורום נשים? שם יש כמה מעונינות

• הוסף לסימניות
בעבר (10 שנים) אחי היה נוסע להשתתף בקבוצה משהו בשם 'הגה' נראה לי של אחת בשם אבר
לא יודעת אם קיים עדיין אבל התהליך שעבר שם היה פשוט עצום- הרגשנו שקיבלנו אח חדש

• הוסף לסימניות
אוהו......! כמה חיפשתי אותך.
נראה לי שיש לי קבוצה של 3 ילדים
זה הולך?
תוכלי להסביר פה את מהות ומטרת הקבוצה ואח"כ להכנס לפורום נשים? שם יש כמה מעונינות
3 ילדים זה מצוין,
לגבי הסבר על הקבוצה: יום שישי וזה... :), אז אני כותבת על רגל אחת, אם העניין יתקדם אוציא מסמך מסודר
המטרה של קבוצה חברתית-פרגמטית היא לסייע לילדים שיש להם קושי בתחומים הנ"ל לפתח ולשפר כישורי שיח מאוחרים: התחשבות במאזין בשיחה, התחשבות בידע שלו, קריאה נכונה של הבעות הפנים והבנת איתותים תקשורתיים, כמו לדו': רצונו של השותף לשיחה לסיים אותה...
לשפר את היכולת להשתלב לתוך קבוצה פועלת, להכיר משחקים חברתיים שונים: לתת ולקבל בהם מקום, להביע אמפתיה ולהכיל הפסד...

היתרון בקבוצה כזו היא התנסות בסיטואציה חברתית שדומה ככל האפשר לחיים האמיתיים, כי יש שוני עצום בין היכולת של ילד לנהל שיחה תקינה ומשחק עם מבוגר לבין לעשות זאת בקבוצה.
מדגישה שוב: כאשת טיפול, המטרה שלי היא להביא ילדים ליכולת תפקודית תואמת גיל. כך שמי שמתאים לקבוצה הוא ילד עם קשיים בתחומים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
ואני לא יודעת איך נכנסים לפורום נשים, רותי.
פתחתי את השרשור ההוא בן מליון התגובות וחטפתי חום.

• הוסף לסימניות
אם אכן תתארגן קבוצה כזו בבני ברק אני אשמח לצרף את הילד שלי בן ה9.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קבוצה כזו באופן דחוף בבני ברק לילד בן 8
אשמח לכל מידע בענין

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את הקבוצות המעולות של מוריה ולדר ונועה דובינקי:
c.chevratit שטרודל ג'ימייל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה