קבוצה לוידיאו בלוקס

• הוסף לסימניות
נגמר לי המנוי בוידיאו בלוקס והבנתי שיותר זול לעשות מנוי בקבוצה
אשמח לקבל פרטים כמה צריך לקבוצה, מחיר, וכדו'
כמו"כ האם משהו מעוניין להצטרף לקבוצה

• הוסף לסימניות
אם את מארגנת קבוצה - אני מעונינת לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
גמאני אשמח לשמוע..

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה המטופשת במקצת..
אבל אם מצד וידאו בלוקס עשית מנוי=אתה יכול להוריד את כל הספריה שלנו

למה לא לעשות את זה?!

זה כאילו לשלם להם על זה שהם מחזיקים את החומר אצלם,
אם הבנתם את הכוונה שלי...

• הוסף לסימניות
קודם כל א"א להוריד שם את כל הספריה. הרבה מאד וידאו שם עולה טבין ותקילין. המנוי שאת תעשי הוא מנוי סטדנרטי, צריך לסמן שם איזשהו וי, ואת מקבלת רק חלק מההסרטות.

דבר שני בשביל סכום של 100 דולר לשנה, לא שווה להחזיק ספריות במחשב (סתם מכביד ותופס זכרון) אני נהנית מזה שכשאני צריכה אני פשוט מרידה לאותו צורך וזהו.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להצטרף לקבוצה-אם מתארגנת כזו

• הוסף לסימניות
אני מארגנת קבוצה
מי שרוצה מוזמנת לשלוח לי מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם יש 4 מצטרפות המחיר הוא 160 ש"ח לאחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;n5003533:
סליחה על השאלה המטופשת במקצת..
אבל אם מצד וידאו בלוקס עשית מנוי=אתה יכול להוריד את כל הספריה שלנו

למה לא לעשות את זה?!

זה כאילו לשלם להם על זה שהם מחזיקים את החומר אצלם,
אם הבנתם את הכוונה שלי...

את רוצה לעבוד שנה שלמה בהורדת מאות אלפי קליפים למחשב שלך? ולקנות מאגרי זכרון לאחסון, ליצור ספריות ותגיות שיקלו על החיפוש במקרה הצורך? נראה לי שקל זול ופשוט הרבה יותר לעשות מנוי...

• הוסף לסימניות
עד כדי כך?
אבל בגדול את צודקת
בכל אופן ברעיון, זה נשמע לי הזוי לעשות מנוי 3 שנים רצוף למשל בשביל משהו שכביכול נותנים לך בפעם אחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה