בקשה קבוצה לחסידי ”ברסלב”

• הוסף לסימניות
זה לא העניין!

כנרא שלא הייתי ברור!
העניין שהכל יהיה מרוכז במקום אחד!!
תפתח אשכול ברסלב

חוץ מזה תקפידו על מקדם ותגיות יקל על כולם בחיפוש

• הוסף לסימניות
תפתח אשכול ברסלב

חוץ מזה תקפידו על מקדם ותגיות יקל על כולם בחיפוש
שם זה לחדשות לא לדיונים

• הוסף לסימניות
א' מצחיק איך פתאום יש כל כך הרבה ניקים 'מעוניינים' כביכול כשמשום מה (כמעט) כווווולם חדשים או משתמשים צעירים..
ב' כמשתמש קבוע ווותיק יחסית שמנסה לעזור ולהנגיש מידע בכל הנוגע לטיסות, אוקראינה וכל השאר,
אני סובר שאין שום הצדקה לפורום סגור בנושא.
הדבר היחיד שאולי ניתן זה לעשות משהו (תגיות/מקדמים/קבוצה מיוחדת) שירכז את כל הנושא על כל שלוחותיו.
אבל כמובן פתוח לצפיה ולשיח הדדי.

• הוסף לסימניות
מעניין גם אותי משהו פתוח\סגור לכלל

• הוסף לסימניות
זה הקבוצה של חסידי ברסלב...
מישהו יכול להסביר לי מה חסר?

• הוסף לסימניות
באשכול הזה היה לנו כבר 25 משתמשים אז קדימה
14 זה באמת די קרוב ל25
אבל אחרי התגובה הזו לא יודע מה הסיכוי
אני לגמרי מודע לזה שיש אנשים שלא מעניין אותם אשכול על הנסיעה לאומן
כמו"כ אני מודע לזה שיש אנשים שמשעמם אותם עד מוות אשכול על דוקומנטציית API של אוריגמי
או אשכול על המתכון המושלם של צו'לנט לליל שישי
ועוד ועוד
פורום פרוג ב"ה מחולק היטב לקטגורית ותתי קטגוריות שונות
כל אחד נכנס למה שרלוונטי אליו ולמה שמעניין אותו
הצאנזער באמת לא ייכנס לאשכול של ראש השנה, אבל הרבה אנשים אחרים יוכלו לשאוב המון מידע משם
אגב, באשכולות של אומן יש הרבה מידע שרלוונטי גם למי שלא ברסלבר ורוצה למשל לפקוד קברי צדיקים באוקראינה

• הוסף לסימניות
זה הקבוצה של חסידי ברסלב...
מישהו יכול להסביר לי מה חסר?
את העדכונים שלך תמשיך לעדכן שם
וכאן כנראה ידונו בדברים ברומו של עולם כמו למה המחירים יקרים ושאר קשקשת לא מעשית

• הוסף לסימניות
אם יהיה פורום סגור לברסלבים זה:
1. יגרום למידע לא להיות זמין לכולם
2. יפגום במידע בכך שלא כל אחד יוכל להגיב
3. יגרום ריחוק ועוד.

אם למישהו מאד חשוב אפשר להוסיף תגית "ברסלב" לכל אשכול בנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה