בקשה קבוצה לישועה לזיווג >>

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום חברה יקרה,

בשנה שעברה הייתי בקבוצה של 40 בנות שקיבלו על עצמן לקבל תוספת שבת 10 דקות וברוך ה' ראינו ישועות ובנות התארסו.
וזה ידוע שזכות השבת היא זכות גדולה מאוד ובכוחה להוריד ישועות וברכות רבות כמו שכתוב עליה : "כי היא מקור הברכה"
זכיתי, וברוך ה' נישאתי בשעה טובה. בתור הכרת הטוב לה' יתברך, אני מעוניינת להקים קבוצה של 40 בנות לקבלת שבת 10 דקות קודם.
זה הולך שכל שבוע מקדישים את הזכות הזו לבת אחת מתוך הקבוצה ולאחר 40 שבתות יש לכל אחת מהבנות זכות של תוספת שבת אחת של 40 בנות!!!

בת שמעוניינת לקחת חלק בזכות גדולה זו שתשיב לי במייל ונצרף אותה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

:):)נשמח אם תוכלו להפיץ הלאה!:):)

תזכו למצוות ובשורות טובות בקרוב(:

• הוסף לסימניות
למה לא.
תוכלי למסור שם שעליו נכוון בשבת כשנגיע אליו

• הוסף לסימניות
מעולה.
לא לשכוח לשלוח לי למייל את השם שלכם. ואת השם לתפילה.
אני בונה את הקבוצה רק דרך ההרשמה במייל.
יישר כח ובשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
נשאר לנו עוד כמה בנות כדי ליצור קבוצה.
ניתן עדיין להצטרף....

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להצטרף!

• הוסף לסימניות
חסר לנו עוד 9 משתתפות...
מי מעוניין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה