דרוש מידע קבוצה לנערות בנושא תזונה ודיאטה

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר בבני ברק.
אני רוצה קבוצה לנערות בלבד לא מעורבת עם נשים
תודה

• הוסף לסימניות
יש את שיינדי וגשל מאשדוד (תשובת המשקל) שבאה לב"ב בימי ראשון,
מומלץ בחום!!!!!!!
שאלי אותה אם היא מעונינת לפתוח קבוצה נפרדת לנערות (כרגע בב"ב זה מעורב ובאשדוד יש לה קבוצות נפרדות)
המס' שלה הוא 053-3136611
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאד מומלצת
שיטה נוחה מתאימה לחגים ושבתות ולאורח חיים של בחורה בסמינר.
בין לבין היא מכניסה בהרצאות אקטואליה יהודית ואמונה.

• הוסף לסימניות
אין לה בב"ב קבוצה לנערות.
בקבוצת הנשים הנערות הם חלק קטן בקבוצה.
אולי משהי מכירה קבוצה לנערות?

• הוסף לסימניות
אין לה בב"ב קבוצה לנערות.
בקבוצת הנשים הנערות הם חלק קטן בקבוצה.
אולי משהי מכירה קבוצה לנערות?
אולי אם תביאי לה קבוצה של נערות ישתלם לה לפתוח בנפרד?
השיטה שלה מומלצת מאד!! ומוכיחה את עצמה!!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היא רוצה קבוצה של 20 נערות לא נראה לי שאצליח לגייס.
אין תגובות בנושא אז מסתמא אין קבוצות כאלה בב"ב.
חבל. לא הייתי רוצה לשלוח ילדה בתיכון לקבוצה עם נשים אבל כפי שהבנתי כך זה נעשה בקבוצות.
בכל מקרה אם משהי יודעת משהו אשמח לתגובה
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקםצה.
יש למישהי מייל של שיינדי וגשל?
תודה

• הוסף לסימניות
אם את בקופת חולים מכבי. אני יודעת שלפני הקורונה היו להם קבוצות לנערות.
כדאי לבדוק איתם אם עדיין יש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה