אבל זה קרהלכמה אחרי שנרשמו לקבוצה ההיא..זה לא הקבוצה המדוברת
טיפים לכלכלה נכונהאיך קוראים למרחב ?
ניסיתי כמה פעמים להרשם ולא הופיע כלום.
עכשיו אני רואה קבוצה בשם 'ניסויים KOBI' עם 8 משתתפים.
קשור?
גם אני רואה אותה
גם אני (אני ה - 6),
עכשיו אני מנסה לזהות את השמות...
מעדיפה לא להתחבר לקבוצות שאין לי מושג מה הם.
@ניסן עציוני האם הקבוצה - ניסויים KOBI קשורה אליכם?
אני גם ניסיתי להתחבר ורואה את הקבוצה הזאת..
מישהו יודע מה זה הקבוצה הזאת?
התחברתי אליה כבר כי חשבתי שזה הקבוצה הזאת...
אבל זה קרהלכמה אחרי שנרשמו לקבוצה ההיא..
מפתיע?
גם לי נפתחה הקבוצה של קובי ניסויים, מוזר...
מה יש בקבוצה הזו, איזה תוכן?
המטרה שהובילה אותי לפתיחת הקבוצה, היא ההבנה שחסר מאד במגזר שלנו ידע פיננסי בצורה מופשטת, ולכן לקחתי לעצמי למטרה להוביל קו של פרסום מאמרים מופשטים ומובנים, בשפה פשוטה וקלילה, של ההתנהלות הכלכלית היומיומית שלנו, החל ממשכנתאות, שוק ההון, השקעות, התנהלות כלכלית יום יומית, יעוץ עסקי ועד לתכנון פנסיה וחשיבה לטווח הארוך.
בהחלט כך זה נראה@ניסן עציוני
גם אני כשניסיתי להתחבר דרך הקישור - הוזמנתי בהצלחה לקבוצה של "קובי ניסויים"
מסתבר שהמתכנת קובי? כשל בבניית הסקריפט לצירוף אוטומטי לקבוצת "טיפים לכלכלה" ואולם- הצליח בצירוף לקבוצה הפיקטיבית שבנה כחלק מהניסויים שערך בבניית הסקריפט/ אוטומציה.
אם אפשר לעדכן אותו בכך.
אם לא הצלחת בקישור שלח לי מייל ואצרף אותך nisan@ amerkaz.clickאיפה מצטרפים?
הייתי אומר שצאט זה הוואצפ החרדי יש בו כל מה שיש בוואצפ רק עדיין אין סטטוסים אבל אפשר לשלוח הודעות קוליות סרטונים דיבורים קבוצות ועודצאט זה אפליקציה של גוגל, אם אתה על שרת של גימייל רק עם דומיין אחר, זה יעבוד, אם לא, לא יעבוד.
המייל לא נותן לשלוח לכתובת הזאת ????אם לא הצלחת בקישור שלח לי מייל ואצרף אותך nisan@ amerkaz.click
תמחק את הרווח אחרי ה@המייל לא נותן לשלוח לכתובת הזאת ????
תוריד את הרווח אחרי ה@הוא לא נותן לי לשלוח ????צפה בקובץ המצורף 1871244
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים