ניסן עציוני
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם כתוב לך שההרשמה נקלטה בהצלחה, אתה תקבל את המיילים כשישלחואני נרשמתי וכתוב שנרשם בהצלחה אבל לא קיבלתי שום אישור או תוכן למייל זה בסדר הרישום באמת הצליח ואני יקבל חומרים כשהם ישלחו או שצריך משהו נוסף??
אם כתוב לך שההרשמה נקלטה בהצלחה, אתה תקבל את המיילים כשישלחואני נרשמתי וכתוב שנרשם בהצלחה אבל לא קיבלתי שום אישור או תוכן למייל זה בסדר הרישום באמת הצליח ואני יקבל חומרים כשהם ישלחו או שצריך משהו נוסף??
כנ"ל.נרשמתי לפני כמה ימים ולא קבלתי עדיין כלום, הגיוני?
נרשמתי לפני כמה ימים ולא קבלתי עדיין כלום, הגיוני?
עדיין לא שלחנו דיוורים, מקווה שכבר מחר מחרתייםכנ"ל.
יפה שעברת למעלה ממאה הודעות אם הגעת עד לשם...אין לי אפשרות לשלוח לך בפרטי...
נרשמתי עכשיו והתחלתי לקרוא מהתחלה(דבר ראשון תודה עבודה מעולה)
הבעיה שעשיתי ניוד דרך האיגוד.. ואח"כ שהמשכתי לקרוא, ראיתי שיותר כדאי לי דרך אלקטרה יש לי חכם ואין לי הו"ק בבזק... ואין לי אפלקציות...
השאלה אם יש עכשיו אפשרות לבטל את הטופס של האיגוד לפני שיעשו עם זה משהו? (שלחתי את זה ממש עכשיו)
כדי שאוכל לנייד ע"י אלקטרה...
ממש תודה על הכל @ניסן עציוני
עדיין לא אבל בדרך (התחלתי מלמעלה)יפה שעברת למעלה ממאה הודעות אם הגעת עד לשם...
למה לא הגיע למייל שלי, אני הרי נרשמתי.???אני מצרף לכם את החוברת 'טיפים לכלכלה נכונה' מספר 3, שנשלחה בתפוצת המייל שלנו ביום חמישי האחרון.
כנ"ללמה לא הגיע למייל שלי, אני הרי נרשמתי.???
בכל אופן תודה רבה, עבודה נהדרת!!!
למה לא הגיע למייל שלי, אני הרי נרשמתי.???
בכל אופן תודה רבה, עבודה נהדרת!!!
(נרשמתי שוב...)
אשמח שתפנו אלי למיילכנ"ל
זה טעות, הקישור יפורסם גם בקבוצה כמובן@ניסן עציוני למה בשביל להצטרף לזום של אבנר סטפק צריך להירשם לרשימת התפוצה לשכם ולא מספיק להיות בקבוצה של הצא'ט?
[איך אתה עושה את זה בטלפון אני יכול גם?][/SPOILER] ואגב הקבוצה מומלצת בטירוף אני שם כבר חודש לפחותיש עכשיו פגישת זום מיוחדת
עם אבנר סטפק אחד משני בעלי בית ההשקעות מיטב,
הפגישה החלה בשעה 21:15
מעניין מאוד! עונה על שאלות תוך כדי!
מדבר על השקעות בורסה כלכלה ישראלית הורדת ריבית (צופה 2-3 תוך שנה)
בקישור - לחצו כאן
לחסומים, ניתן להאזין לפגישה בשידור חי גם בטלפון 03-978-6688 או 055-330-1762
ואז להזין את הקוד: 83675831672 להקיש # ושוב להקיש #
אם נתקלתם בקושי בתהליך ההתחברות תוכלו ליצור קשר עם התמיכה הטכנית במספר 0584827570
אני?[איך אתה עושה את זה בטלפון אני יכול גם?][/SPOILER] ואגב הקבוצה מומלצת בטירוף אני שם כבר חודש לפחות
זה מספר שניתן אוטמטית לכל פגישה שמתקיימת בזום[איך אתה עושה את זה בטלפון אני יכול גם?][/SPOILER] ואגב הקבוצה מומלצת בטירוף אני שם כבר חודש לפחות
אכן אכן,אני גם ממליץ על הקבוצה הזאת במיוחד,
גם מי שחושב שהוא "מייבין" גדול בכלכלת המשפחה ושוק ההון והנדל"ן וכו',
זה מאוד מחדד ומזכיר מה חשוב וצריך לעשות,
ייש"כ.
נ.ב. מה שכן אני מגיע ללא הבנה בסיסית בשוק ההון ומתחילים לדבר על זה כבר כאנשים שיודעים ואיפה כדאי להשקיע,
אשמח שיכתבו מאמר שיפשט את זה למי שאין לו מושג בתחום.
תודה רבה על החסד הגדול שאתם עושים ל4126 משתתפים (רק בצ'אט!!1).
מנין לך ש:נ.ב. מה שכן אני מגיע ללא הבנה בסיסית בשוק ההון ומתחילים לדבר על זה כבר כאנשים שיודעים ואיפה כדאי להשקיע,
אשמח שיכתבו מאמר שיפשט את זה למי שאין לו מושג בתחום.
אני גם ממליץ על הקבוצה הזאת במיוחד,
גם מי שחושב שהוא "מייבין" גדול בכלכלת המשפחה ושוק ההון והנדל"ן וכו',
זה מאוד מחדד ומזכיר מה חשוב וצריך לעשות,
ייש"כ.
כי כל 1 צריך שיחדדו לו ויתזכרו אותו בכל מיני דברים גם אם הוא החכם מכל האדם בכל נושא,מכיון ש:
מנין לך ש:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים