עזרה קבוצה של שלושים נשים לומר פרשת המן 3 ימים כסגולה לפרנסה

• הוסף לסימניות
@רבקי א"ג @בלה רוזנפלד @SHILATI @הכי בעולם @משקפיים ורודות @אנונימי אנונימי @$bsd @הדסההה
@Harmonyapro @כלבלב @ניאגרה @סמליל @פרפקט מושלם @טברינית מקורית @עמ"י @זכיתי בפיס! @אוריה אהרוני @שירלי @סלט פרות @chaia @אח של ביסלי @דני לוי @zipi1000 @תוכי מצוי @dag @פוקה פוקה
@דאבל @דפה @הדר אזולאי @לאה ורחל @YRN @michal @ושמה תמר @Toronto @מפתח הלב

תזכורת לכולם לקרוא פרשת המן לפני השקיעה.

קישור לקריאת פרשת המן וגם מצורף פה קובץ שאפשר להוריד
למי שרוצה לקרוא גם את הבקשנות לפני ואחרי-
קישור לאתר קמח

ויישר כוח לכולם על ההתגייסות, הגענו ל40 משתתפים, והיד עוד נטויה :)

בעז"ה שה' ישלח לכולנו ברכה, בריאות ושמחה!

קבצים מצורפים

• נוסח פרשת המן לקריאה.pdf
    3.3 MB · צפיות: 35
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• נוסח פרשת המן לקריאה.pdf
    3.3 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם
לאחרונה שמעתי ממישהי חיזוק גדול מחברה בנושא פרנסה. חברה שלי שלמדה כמה מקצועות ונסתה להתמקצע בכמה תחומים
אמרה לי שמכל ההשתדלויות הנכונות (והמוגזמות) שהיא ניסתה, היא ראתה ברכה מיוחדת ממש בימים שבהם קראה פרשת המן.

אני רוצה לארגן קבוצה של שלושים נשים שתקראנה פרשת המן כל יום לפני שקיעה, למשך שלוש ימים.
אם יש מישהי שמעוניינת שתרשום את השם שלה (או שם בדוי גם בסדר גמור)
ובעז"ה אני מקווה שאני ומי שיצטרף, נראה כולנו ברכה בעז"ה.

הערה: אף אחד לא אמר לי שיש עניין מיוחד לומר בקבוצות או במשך שלוש ימים.
פשוט מעוניינת לעשות את זה ולזכות יחד עם עוד יהודים יקרים

יישר כוח גדול
אפשר לרשום לי גם בפרטי
חייב שזה יהיה בשעה מסויימת? מה הכוונה לפני השעה? בדיוק לפני השקיעה? זה מוגבל בזמן?

• הוסף לסימניות
חייב שזה יהיה בשעה מסויימת? מה הכוונה לפני השעה? בדיוק לפני השקיעה? זה מוגבל בזמן?
הכוונה הייתה (כנראה) שכדי שכולם יאמרו באותו יום צריך ביום - לפני השקיעה, ולא אחרי השקיעה שזה נחשב ליום הבא כבר.
(ואולי גם לצאת ידי המקפידים שלא לקרוא מקרא בלילה מהשקיעה עד חצות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה