תודה רבה לך על המידע
תוכל לפרט לי עליהם?
אתה יכול להרחיב לילא קשור, הם עוסקים בכל מה שקשור ליישוב ארץ ישראל
לאחרונה הם סייעו לקהילה שלמה לעלות ביחד להשתקע בארץ
כןאולי טיפה תסביר -
אתה מחפש יהודים מחו''ל בעלי ממון שרוצים לקנות נכס בארץ הקודש ?
סוג של מתווך אתה ?
יפה,כן
ויש לי משהו ייחודי עבורם.
אני לא זוכר בדיוק את הפרטים -נראה לי שהם השתקעו בעפולה , אבל ברמן הנ"ל היה קשור לנושא (הוא ארגן קבלת פנים וכו' מטעם האגודה) יש לך בעיה ליצור קשר איתו ?אתה יכול להרחיב לי
מה הם סייעו ולמי הם סייעו?
אני מבין שזה כואב לך-לכולנו אבל איך זה קשור לנושא האשכול ?אותם אלה מחו"ל שקונים כאן דירות ולא מתכוונים להשתקע בהן גורמים לעליית מחירי הדירות.
beisee.co.uk
האתר שלכם פעיל בחו"ל?מוכר?ניתן לפרסם פרויקטים חדשים לתושבי חו"ל כאן:
![]()
Home - Beisee - Travel with Confidence
Travel with confidence and peace of mind using Beisee. Our premium kosher accommodations, full care service, and support for flight disruptions make heimisher travel easy.beisee.co.uk
יש לך אפשרות של הודעה פרטית?יפה,
אם אתה יכול לתת כאן פרטים ליצירת קשר אני מכיר אדם בניו יורק שעוסק הזה
ב"ה פעילהאתר שלכם פעיל בחו"ל?מוכר?
שאלתי הייתה האם מכירים אותו? האם הוא אתר מוכר?ב"ה פעיל
מוכר תלוי באיש מכירות שיש לך...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים