השקעות נדל"ן קבוצת משקיעים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא רואה פסול, אם זו רכישה רגילה.
רק צריך לבדוק שהמתווך לא עובד עליכם ומקפיץ את המחיר וגוזר לעצמו קופון שמן.
כמו כן לגבי האחריות של הקבלן ליקויים, האם הוא יתנער ויעבוד רק דרך המתווך.
כמו כן האם המתווך יחזיק אתכם כבני ערובה לגבי אישורים או דברים אחרים.
וצריך עורך דין לבדוק באותיות הקטנות.
וחשוב שלא לסמוך עליו גם אם הוא עושה רושם אמין.
"רושם אמין" הכוונה לדעתי אדם שיגנוב אותך ב150,000 ש"ח אבל ימשיך לחייך אליך ולהתיידד עמך כאילו הכל בסדר והוא עשה לך טובה.
אבל תכלס, יש סיכוי להרויח מזה. ולעומת זאת יש סיכונים כמובן.
הרבה הצלחה איך-שלא-יהיה.

• הוסף לסימניות
אשדוד, מקום מוכר ובטוח.
באשדוד יש בהחלט כמה פרויקטים טובים ב 20-80,
כמובן רק ממליץ לכם לחשב ולבדוק היטב את כדאיות העסקה ולהתמקח על המחיר ולדרוש את שלכם וכו'
שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני פשוט רוצה להבין, מה היתרונות של השקעה כזאת על פני קניית דריה בנויה ולהשכיר אותה,
כי תכל'ס, כשאני קונה דירה שעדיין לא בנויה אין לי את ההכנסות של השכירות.

• הוסף לסימניות
אני פשוט רוצה להבין, מה היתרונות של השקעה כזאת על פני קניית דריה בנויה ולהשכיר אותה,
כי תכל'ס, כשאני קונה דירה שעדיין לא בנויה אין לי את ההכנסות של השכירות.
דירה לא בנויה עולה פחות ממחיר של דירה בנויה והרווח של זה שווה לשכירות של לפחות 5 שנים בממוצע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם זה לא סוד או משהו בסגנון אשמח לשמוע פרטים על מה מדובר.
(אפשר גם באישי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה