דרוש מידע קבוצת רוכשים

• הוסף לסימניות
שלום. מחפש המלצות על אנשי נדלן אמינים)עדיף מניסיון אישי) שעושים קבוצת רוכשים. תודה!

• הוסף לסימניות
שלום. מחפש המלצות על אנשי נדלן אמינים)עדיף מניסיון אישי) שעושים קבוצת רוכשים. תודה!
אני מכיר בהיכרות אישית
כמה מאגדי קבוצות רוכשים
מקצועיים ואמינים ברמה גבוהה
שיודעים להביא עסקאות מעולות.
פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
ממליץ מאוד על @מקצועי בנדל"ן
הוא מקצוען מאוד . ואמין.
מביא עסקאות מצוינות.
הוא מאגד קבוצות משקיעים מול יזמים.
במחירים זולים . ותנאים טובים מאוד.

(רכשתי דרכו עסקה וב"ה מרוצה מאוד)

• הוסף לסימניות
הציעו לי עסקה בבית שמש קבוצת רכישה
על מה להתמקד
איך אני יכול לעמוד על טיב ההשקעה?

• הוסף לסימניות
הציעו לי עסקה בבית שמש קבוצת רכישה
על מה להתמקד
איך אני יכול לעמוד על טיב ההשקעה?
יתכן וקצת התבלבלנו במושגים. בבקשה:

קבוצת רוכשים - מדובר על קבוצת אנשים שמטיבים לנצל את כח הקניה שלהם בשביל לקבל את העסקה המיטבית מהמוכר (קבלן/יזם). בהתנהלות נכונה הקבוצה תהנה משלל הטבות כמו: מחיר, מפרט, תנאי תשלום ועוד. נוסף לכל הזכויות שמוקנות להם בחוק (חוק המכר).

קבוצת רכישה - מדובר על גורם חיצוני לעסקה שאוסף אסופת אנשים עם השקפות עולם שונות, עם פערי תרבות והתנהגות ומקבצם יחד לרכישת פיסת אדמה, והם צריכים לבנות את הבית בעצמם/אחריותם.
מה 'שיפה' בסיפור זה - שזה נעשה בלי כל חבות או אחריות, חוקית או מוסרית .

עוד משהו, הניסיון לימד שבקבוצת הרכישה המארגן מבטיח הבטחות בלי כיסוי ועל הדרך עושה הרבה כסף על חשבונם של הפתאים.

כדאי שתבדקו מה בדיוק הציעו לכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה