דרוש מידע קבוצת רכישה ורכישת דירה

• הוסף לסימניות
מישהו קנה לאחרונה דירה בקבוצת רכישה ויכול לשתף אותי באישי לגבי ההליכים אם היה מרוצה או לא?
וכן אם מישהו קנה לאחרונה דירה לזו"צ ויכול ליצור איתי קשר באישי. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו שקנה בקבוצת רכישה
ולא קיבל דירה (5 שנים ומעלה מהרכישה)
זה גם עוזר לך?

כי אני מכירה הרבה כאלה, מקבוצות שונות....
ולא, הם לא מרוצים.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי בחודש האחרון מפתחות לדירה שנרכשה בקבוצת רכישה.
הרישום הראשוני לקבוצה נעשה לפני כ5 שנים.
מאד מרוצה למרות שהיו קשיים בדרך.

• הוסף לסימניות
אני קניתי דירה לפני 3 וחצי שנים, וזה היה ממישהוא שמכר זכות,
התחילו את התהליך לפני 4 וחצי שנים ועדין לא התחיל הבניה...
ממש ממש לא מרוצה, כל השנים האלה לשלם שכירות זה לא יוצא תמיד ככ שווה במיוחד עם כל הטרטורים הישיבות והפכישות שצריך שכולם יהיו ויחתמו על כל דבר.
אני ממש לא ממליצה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי דירה לפני 3 וחצי שנים, וזה היה ממישהוא שמכר זכות,
התחילו את התהליך לפני 4 וחצי שנים ועדין לא התחיל הבניה...
ממש ממש לא מרוצה, כל השנים האלה לשלם שכירות זה לא יוצא תמיד ככ שווה במיוחד עם כל הטרטורים הישיבות והפכישות שצריך שכולם יהיו ויחתמו על כל דבר.
אני ממש לא ממליצה!

אומנם שילמתי שכירות כ200,000 ש"ח
אבל בהתחשב להפרש בין עלות הדירה ולשוויה (למעלה ממליון ש"ח) הדבר שווה וכדאי.

• הוסף לסימניות
אומנם שילמתי שכירות כ200,000 ש"ח
אבל בהתחשב להפרש בין עלות הדירה ולשוויה (למעלה ממליון ש"ח) הדבר שווה וכדאי.
השאלה כמה יוצא הדירה בסוף לנו העלו ב150000 בכל התהליך (ועוד לא התחילו בניה)
ושכירות של 6 7 שנים יוצאת יותר מ200000 נראה מתי יגמר הבניה אבל לפי החישבונים עכשיו יוצא הפרש של פחות מ100000 ולחכות לזה 7 שנים עם כל הבלאגנים, טרטורים החלטות של כל חברי הקבוצה.. המעברי דירות.. אם הייתי חוזרת אחורה לא הייתי נכנסת לזה בחיים!!

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי-
פחות מתאים למי שרוכש דירת מגורים לעצמו, ובזמן ההמתנה צריך לשלם שכירות ולחיות על המים.
יותר מתאים למי שרוצה לרכוש כהשקעה לילדיו בני ה10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה