קבוצת רכישה לכסא חדש אלול תשע"ג

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אפשר יותר לפרט?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע פרטים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הכסא מדגם מטריקס לטעמי יותר נוח יותר תומך בשכמות....
ואשמח לשמוע מה המחיר....

• הוסף לסימניות
אילו פרטים אתם מעוניינים לשמוע?

• הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה. אשמח כמה שיותר מהר. המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יתכן וארצה שתיים!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע פרטים.
תודה על היוזמה!

• הוסף לסימניות
בגדול מדובר על כסא עם חמשה מנגננונים:
1. כיוונון גובה מושב.
2. כיוונון זוית משענת.
3. כיוונון זוית מושב.
4. כיוונון ידיות.
5. כיוונון גובה הגב.
וכמובן גלגלים בבסיס.
המחיר ינוע באיזור ה550 ₪ כנראה. כמובן זה גם תלוי בכמות.
אחריות 3 שנים.
הובלה בתשלום לכל חלקי הארץ (המחיר תלוי באיזור, כמובן)
פרטים מדויקים ינתנו בימים הקרובים,
מה שחשוב כרגע לוודא כמה מעונינים.
ואפשר לשמוע חוו"ד מאלה שקנו פה,
הדגם הספציפי עדיין לא ידוע אבל מאותה משפפחה של מה שנקנה, תלוי מה יש להם כרגע במלאי

• הוסף לסימניות
מעוניין

• הוסף לסימניות
כרגע יש במלאי את שניהם....
(הייתי שם...)

• הוסף לסימניות
יתכן וארצה גם
השאלה שלי האם אפשר לקנות כסא בלי לנסות לשבת עליו קודם? הרי יתכן שבסוף לא יהיה נח, או שאם הוא אורטופדי הוא חייב להתאים לכולם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efigraf;1061137:
יתכן וארצה גם
השאלה שלי האם אפשר לקנות כסא בלי לנסות לשבת עליו קודם? הרי יתכן שבסוף לא יהיה נח, או שאם הוא אורטופדי הוא חייב להתאים לכולם?

מהנסיון בפעם קודמת אנשים היו מרוצים. ומי שדוקא רוצה יכול להגיע לאולם תצוגה ולבדוק.

• הוסף לסימניות
למרות שאני נהנה מהכיסא היה אי מי שקיבל כיסא עקום, אין לי מושג איך היתה ההתנהגות שלהם אחר כך רק קחו דברים בחשבון שאם יש בעיה כנראה שלא יבואו לקחת את הכיסא מהבית שלכם...

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון

כך הסיפור -
לא הייתי חלק מהקבוצה הראשונה, אך קניתי מהם במועד מאוחר יותר, לפני כן יצרתי קשר עם בינימין, והוא אמר לי לומר לאחראית, שאני מפרוג ושהוא שלח אותי (פחות או יותר), כשהגעתי לשם, התברר לי שהמחיר לא משתנה בין אם אני מפרוג או לא.
כששאלתי את אותה אחראית, לגבי ה"מבצע" שהיה לפרוג בזמנו, היא ענתה שלא היתה הנחה.

לכן אני מציע שראשית תשאלו כללית, מה המחיר, ורק לאחר מכן תשאלו כמה יהיה ההנחה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש מצב לזרז את הרכישה. אני חייב זאת דחוף.

לכמה חברה אתם מחכים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה