קבוצת רכישה לכסא חדש אלול תשע"ג

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה התצוגה שלהם?

• הוסף לסימניות
גליס 48 א.ת. סגולה פ"ת

• הוסף לסימניות
יתכן שגם אני ארצה
אך באיזה מחיר ובאיזה דגם מדובר?

• הוסף לסימניות
אם יהיו מספיק מעוניינים נקוה להגיע למחיר של 500 ש"ח כמו בפעם שעברה.
מדובר על דגם מטריקס או משהו תואם.

• הוסף לסימניות
זה או גליס 48 או הרכבת 2... זה פינתי... ניתן להכנס דרך המפעל בגליס, רו דרך החנות ישירות....
אם זה מרתק מישהו... אז 62 של קווים מגיע עד בן ציון גליס.....

• הוסף לסימניות
מצטרפת.
בכמה אוחזים?

• הוסף לסימניות
מצטרפת

• הוסף לסימניות
מתעניינת, אם אפשר להעלות קישור לדגם המדובר.

• הוסף לסימניות
בשום מקום לא באים לקחת את הכיסא מהבית!!!!
רק בתוספת תשלום וזה גם כאן....
אלא א"כ מדובר בכיסא שהגיע עקום, ואז הם כן שולחים!!! ידוע לי שאפילו שלחו עד חיפה!!!!
והמחיר מחירון של המטריקס הוא: בפ"ת יש מצבע עכשיו של 650, ובבני ברק-הלח"י 18- 724 לפני מע"מ!!! זה יוצא: 854.32

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת,הייתי הולכת לשבת על זה לפני הרכישה ואולי בהזדמנות זו לקחת אותו כבר איתי הביתה כדי לחסוך משלוח,אני יעשה את זה כשיהיה קבוצה מגובשת והמחיר יהיה משתלם.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מעונינת להצטרף, אשמח לקבל פרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לקבל פרטים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אשמח לראות תמונה של הדגם המדובר, עם מידע מפורט.
יש עוד סניף של תצוגה שאפשר להגיע ולהתרשם?

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לשמוע פרטים מדויקים ולראות את הדגם המדובר.

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם.

• הוסף לסימניות
אהבתי לראות שפרוג נותנים לכם במה לפרסום....

כמה אתם משלמים להנהלת הפורום על הפרסום הזה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1062712:
אהבתי לראות שפרוג נותנים לכם במה לפרסום....

כמה אתם משלמים להנהלת הפורום על הפרסום הזה ?

טול קורה וגו'.

• הוסף לסימניות
יש פירסום שזה סתם בילבולי שכל ויש פירסום עם תועלת לכלל אז בבקשה לא לשלול כשעושים לנו משהו טוב.יש לכולנו מספיק הוצאות ואם נקנה ביחד נחסוך כמה גרושים ונקנה משהו נוסף בגרושים האלה מה רע בזה?
תודה רבה ליוזמים ולהנהלת פרוג על האפשרות לעזור לנו,הלואי ויהיו עוד כאלה קבוצות רכישה למוצרים נוספים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1062733:
טול קורה וגו'.

נטלו את קורתי בעל כרחי.

ואת האמת יש לומר, שנדהמתי. כי המבצעים שלי היו באמת מיועדים עבור גולשי פרוג במחירים מיוחדים לתועלת הציבור, כי אני יודע שכולם כאן בני תורה, וכאלו שכיף לי לעזור להם ולתת להם מה שאני יכול, וכמובן, גם להעזר בעת הצורך.

ובאמת נדהמתי שהורידו את האשכול של המבצע של הפקס2מייל ב 2 ש"ח לחודש בגלל שרצו כסף עבור הפרסום ולא עזר מה שניסיתי להסביר להם שהמבצע הזה מבחינתי לא ריווחי בכלל והוא מיועד נטו בשביל להחזיר טובה לגולשי פרוג שאני כל כך נהנה מהם בעצה ובעזרה בהמון תחומים.

נכתב ע"י צילומית;1062739:
יש פירסום שזה סתם בילבולי שכל ויש פירסום עם תועלת לכלל אז בבקשה לא לשלול כשעושים לנו משהו טוב.יש לכולנו מספיק הוצאות ואם נקנה ביחד נחסוך כמה גרושים ונקנה משהו נוסף בגרושים האלה מה רע בזה?
תודה רבה ליוזמים ולהנהלת פרוג על האפשרות לעזור לנו,הלואי ויהיו עוד כאלה קבוצות רכישה למוצרים נוספים.

הבנתי שהנהלת פרוג לא נותנת לפרסם גם דברים שהם לתועלת הכלל.
ואדרבה שמחתי שנתנו במה לפרסם את הכיסא, ואני אשמח אם יתנו עוד במות גם לאחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה