דרוש מידע קבוצת רכישה לכסא משרדי - ניסיון לסבב נוסף

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@HP10 מחכים למחירון והמלצות מנסיון. תודה
לדעתי כשיהיה אותם יהיו יותר מתעניינים/רוכשים

• הוסף לסימניות
יש מצב שמישהו שאני מכירה רוצה גם כסא משרדי+ כסא מנהלים- תלוי במחיר שייצא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשיהיה לך תשובה אני ממליץ לשלוח מייל לי ולכל מי שהתעניין. כי לא תמיד אנחנו פנויים וזוכרים לבדוק את כל האשכולות כאן.

• הוסף לסימניות
@HP10 אני מעונינת בעוד כסא גם עבור חברה. סה"כ 2 כסאות.
כמובן שתלוי במחיר.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לרכוש ולקבל פרטים

• הוסף לסימניות
אחד בטוח. בעז"ה.
השני- אולי. אי"ה.
כמה אמור לעלות הכסא מנהלים?
אני רוצה, אבל חשוב לי ידיות מתכוננות.
מעוניינת ב- 2 כיסאות דגם c2.
אני מעונינת בכיסא אחד.
אשמח להצטרף
מה אזור המחיר שיגיעו אליו עם הכסא משרדי?
אני גם מעונינת להצטרף אבל במשרד שלי יגבילו אותי על מחיר...
גם אני מעוניין ואשמח לקבל פרטים דגם/מחיר.
אשמח לקבל פרטים מדוייקים, על איזה כסאות מדובר
מה המבחר, והפרטים, האיכות, וכמובן המחיר.
ובנוסף מה מומלץ מהחברים כאן.
בתודה
אני מעוניין בכסא או שנים [וגם שולחן סלון וזה איני יודע אם הם מוכרים]
אבל לבינתים בלי התחייבות לקנות דרככם [עד שלא יתבררו לי סוגי הכסאות והמחירים].
ג"כ אשמח לדעת מחיר
יתכן מאד שאצטרף,
מה המחיר לכסא צ'ארלי?

כל הפרטים, וצורת ההזמנה בקישור הבא:
https://www.prog.co.il/threads/פרסום-מאושר-קבוצת-רכישה-לכסאות-משרד-מנהל-יוצאת-שוב-לדרך.418756/

• הוסף לסימניות
@HP10 שלחתי מייל לפני מספר ימים עם כל הפרטים, ולא קיבלתי תגובה או טלפון, יש לך אפשרות לבדוק מה עם זה?

• הוסף לסימניות
@HP10 שלחתי מייל לפני מספר ימים עם כל הפרטים, ולא קיבלתי תגובה או טלפון, יש לך אפשרות לבדוק מה עם זה?

קיבלתי את הפרטים.
אני לא יכולה לשלוח להם, לפני שיהיה מינימום הזמנות.
לכן אני מנסה לזרז...

• הוסף לסימניות
הידית מעוגלות או עם שקע?.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה