GRN
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
•
- הוסף לסימניות
שלום לכולן!
הנה סוף כל סוף הפרטים הסופיים, אבל לפני כן כמה דברים:
1. אסתי הבטיחה שאפילו שהמחירים בהנחה השירות והאחריות שלה יהיה כמו תמיד, שזה אומר שנת אחריות מליאה ושירות מכל הלב.
2. הנחות כאלו לא היו, ולכאורה גם לא יהיו בעתיד הקרוב. הזדמנות אמיתית.
3. ההרשמה לקבוצה מוגבלת עד ליום חמישי בשבוע זה, י"ב בכסלו. הרשמה פירושה תשלום דמי רצינות (600 ש"ח באשראי) שלא יוחזרו במקרה של ביטול.
4. גודל הקבוצה מוגבל ל45 פאות.
5. העיצוב בסטודיו ברמות א', ירושלים
6. לצורך התארגנות, מי שרוצה שתשלח לי מייל למייל שפתחתי במיוחד לצורך העניין, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, ותכתוב לי מה שהיא רוצה. אם זה מותנה במספר הנרשמות, תכתבו לי את זה גם כן ואעדכן אתכן כל פעם בכמות הרוכשות.
ההנחות הסופיות:
10 פאות ומעלה - 10% הנחה
20 פאות ומעלה - 20% הנחה
30 פאת ומעלה - 24% הנחה
לצורך הדוגמא צירפתי דוגמא של פאה מתולתלת באורך כתף, עלותה המקורית 7000 ש"ח.
ב10% הנחה היא תעלה 6300
ב20% הנחה היא תעלה 5600
ב24% הנחה היא תעלה 5320
שימו לב, שלפאות בצבעי בלונד או ג'ינג'י יש תוספת מחיר. וכן, נשים עם צוואר ארוך, אורך כתף יכול להגיע ל7500. באופן כללי, המחיר של הפאה הוא לפי האורך שלה + צבע כנ"ל.
יאללה שאלות
הנה סוף כל סוף הפרטים הסופיים, אבל לפני כן כמה דברים:
1. אסתי הבטיחה שאפילו שהמחירים בהנחה השירות והאחריות שלה יהיה כמו תמיד, שזה אומר שנת אחריות מליאה ושירות מכל הלב.
2. הנחות כאלו לא היו, ולכאורה גם לא יהיו בעתיד הקרוב. הזדמנות אמיתית.
3. ההרשמה לקבוצה מוגבלת עד ליום חמישי בשבוע זה, י"ב בכסלו. הרשמה פירושה תשלום דמי רצינות (600 ש"ח באשראי) שלא יוחזרו במקרה של ביטול.
4. גודל הקבוצה מוגבל ל45 פאות.
5. העיצוב בסטודיו ברמות א', ירושלים
6. לצורך התארגנות, מי שרוצה שתשלח לי מייל למייל שפתחתי במיוחד לצורך העניין, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, ותכתוב לי מה שהיא רוצה. אם זה מותנה במספר הנרשמות, תכתבו לי את זה גם כן ואעדכן אתכן כל פעם בכמות הרוכשות.
ההנחות הסופיות:
10 פאות ומעלה - 10% הנחה
20 פאות ומעלה - 20% הנחה
30 פאת ומעלה - 24% הנחה
לצורך הדוגמא צירפתי דוגמא של פאה מתולתלת באורך כתף, עלותה המקורית 7000 ש"ח.
ב10% הנחה היא תעלה 6300
ב20% הנחה היא תעלה 5600
ב24% הנחה היא תעלה 5320
שימו לב, שלפאות בצבעי בלונד או ג'ינג'י יש תוספת מחיר. וכן, נשים עם צוואר ארוך, אורך כתף יכול להגיע ל7500. באופן כללי, המחיר של הפאה הוא לפי האורך שלה + צבע כנ"ל.
יאללה שאלות
הנושאים החמים