כללי קבוצת רכישה לתוכנות אדובי - בהנחה

• הוסף לסימניות
המקום הכי זול שמצאתי הוא "אדית טכנולוגיות".
רכישת חבילת סטנדרט עולה 6150 כולל מע"מ.
בקבוצה של 4 ומעלה - יעלה לכל אחד 5900.
חבילת פרימיום עולה 8790, הנחה כנ"ל - 250 ש"ח.
מישהו מעוניין?

• הוסף לסימניות
נראה לי שחברה שלי תתעניין בקבוצת הרכישה

כמה אנשים כבר יש?

• הוסף לסימניות
מה כוללת החבילה? אפשר רק חלק ממנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1023506:
מה כוללת החבילה? אפשר רק חלק ממנה?

חבילת סטנדרט - אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ, אקרובט וברידג'.
חבילת פרימיום מורחבת יותר וכוללת גם ווב.

לשאלות נוספות אפשר לפנות ל"אדית טכנולוגיות":
תובל גדליה - 054-6662756

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;1023526:
חבילת סטנדרט - אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ, אקרובט וברידג'.
חבילת פרימיום מורחבת יותר וכוללת גם ווב.

לשאלות נוספות אפשר לפנות ל"אדית טכנולוגיות":
תובל גדליה - 054-6662756

ואם אני רוצה רק פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1023547:
ואם אני רוצה רק פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש?

לא מתמצאת.
תתקשר לתובל גדליה ותשאל אותו.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו מעוניין להצטרף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה