מידע שימושי קבוצת רכישה ל- מזרונים

מצב
הנושא נעול.
אפשרי להזמין?

אנחנו כבר יותר מחודש עם המזרנים
ב"ה מרוצים מאוד! וממש ממליצים! נוח מהרגע הראשון
תודה רבה ל @pinati על הכל

כן

הבנתי שהיו שביקשו
ולאחר אישור מיוחד גם קיבלו
אז אפשר למלא ולכתוב בהערות
ואנסה לבקש .
אני מלאתי לפני 3 ימים ולא התקשרו אלי

תודה על המענה המהיר
שאלה נוספת: 2 ס"מ שכבת פינוק זה לא קצת? זכור לי שקראתי שפחות מ4 ס"מ זה לא מורגש כלל, אשמח לתיקון כי המחיר באמת שווה!

תודה על המענה המהיר
שאלה נוספת: 2 ס"מ שכבת פינוק זה לא קצת? זכור לי שקראתי שפחות מ4 ס"מ זה לא מורגש כלל, אשמח לתיקון כי המחיר באמת שווה!
התיקון הוא שמנסיון זה מורגש :)
כנראה שזה בתוספת ל-6..

תודה רבה, הזמנתי
רק לא הבנתי את התיקון, ה 6 ס"מ זה ספוג ולא שכבת פינוק

לא מומחה לזה, יש שני סוגים של שכבת פינוק עליונה לטקס שזה ספוג מחומר טבעי,
ויסקו זה חומר לא טבעי שמתאים את עצמו לגוף וכשקמים המזרן חוזר ללמעלה.
לי אישית יותר נוח הויסקו, כל אחד והטעם שלו
לפי מה שידוע לי הוסיקו גם נשמר יותר לאורך זמן,
בכל מקרה המחיר מאוד אטרקטיבי
בהצלחה

גם איתי לא יצרו עדיין קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה