מידע שימושי קבוצת רכישה ל- מזרונים

מצב
הנושא נעול.
יש לכם טעות
באתר הכי זול זה 2128 ליחיד!! בקבוצה זה 1095 ליחיד!! .... (לזוג 2190)
נכון עכשיו אני קולט את הטעות
ואם כבר אז כבר, מה ממליצים כאן על איזה דרגת קושי, ומה מיוחד בדגם הזה של המזרונים

נכון עכשיו אני קולט את הטעות
ואם כבר אז כבר, מה ממליצים כאן על איזה דרגת קושי, ומה מיוחד בדגם הזה של המזרונים
דרגה בינונית הכי מומלצת
וכרגע רק עוד 2 יכולים להזמין!

נשאר עוד 1 אחרון...

הזמנתי
נרשם לי ההזמנה נקלטה

איך אני יודע שבאמת נכנסתי לקבוצה הזו

@pinati יש עדיין אפשרות להזמין?
ראיתי את הקבוצה הזו עכשיו, ומשהו מהמשפחה רוצה להזמין
במידה ואלו שנרשמו היום לא יבטלו, אין אפשרות (עד לקבוצה הבאה..)

• תודה
Reactions: R.S
הזמנתי
נרשם לי ההזמנה נקלטה

איך אני יודע שבאמת נכנסתי לקבוצה הזו
לא הגיע לי שום מייל אישור למייל שמלאתי בהזמנה
גם ציינתי מידה אחר בהערות

שלום וברכה אני כבר קיבלתי את המזרונים ב"ה, זה נראה מאוד טוב (עוד לא פתחתי)
השאלה היא אני קיבלתי מגיני מזרון בגודל 90*200 בזמן שהמזרון הוא 90*190 האם ככה זה הולך או שזה טעות שלהם?

מתי הקבוצה הבאה?

אשמח גם אני להתעדכן אם נפתחת קבוצה חדשה.

אם יהיו כמות של 15 לקוחות רציניים יהיה אפשרי
אז מי שרוצה יצביע ב- 'תודה'

@GRN @3524
אני רואה שהתעניינתם ברכישה לאחרונה, זה עדיין מעניין אותכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה