"קבוצת רכישה" - מזכרת סוף שנה על עץ

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מעצבת מתנת סוף שנה לגן, רצינו להדפיס את זה לכל ילדה על עץ אצל פיקצר פרפקט,
אבל המחיר היה מעבר לתקציב של הגננת.
הבנתי מפיקצר פרפקט שהכל ענין של כמות ההזמנות וסיכמתי איתם שאני אנסה לארגן
הזמנה קבוצתית של כמה גננות ביחד.
ולכן אם במהלך השבוע הקרוב יצטרפו מספיק גננות\צלמות\גרפיקאיות
להזמנה של תמונת סוף שנה על עץ,
נוכל לעשות מחיר קבוצתי של 40 שח ליחידה עד גודל 20*30.

למי שרוצה\או חושבת להצטרף
אפשר לציין באשכול זה את הכמות הרצויה או לשלוח הודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
תעלי דוגמה שנראה במה מדובר, אולי יתאים גם לנו.

• הוסף לסימניות
אני כבר אעלה לכם תמונה.
תודה מיצג.

• הוסף לסימניות
זה המוצר. יש אפשרות או לתלות את זה על הקיר או להניח על מדף עם מקל מאחורה. (התמונה השניה)
הגימור מסביב מגיע במגוון צבעים לבחירה.

קבצים מצורפים

• סטנדרט 1.jpg
    KB 809.3 · צפיות: 22
  • סטנדרט עם מקל.jpg
    1.2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
כדאי לחשוב טוב, אם ההורים יהיו ממש שמחים עם כזו מתנה,
או ששווה בסכום כזה לקנות משהו שימושי יותר.

המסגור עצמו מדהים!! לי יש כמה תמונות כאלו ובענק בבית!

אבל לא נראה לי שתמונה שתצולם בגן, תהיה יפה.
תמיד השער קופץ/ הבגד לא מונח/ הזווית לא מחמיאה לילדה, וכו'
בכ"ז תמונה שמצולמת ללא ההורים לא יכולה לקלוע לטעם של ההורים.
אני א'פעם לא הצלחתי לאהוב שום תמונת סוף שנה שהביאו מהגן.
גם כשהביאו צלמת ואביזרים. אין כמו טאצ' של אמא.
כך שלדעתי יהיו הרבה אימהות שממש יצטערו לתלות כזו תמונה בבית.

• הוסף לסימניות
אצלנו בגן נותנים להורים לבחור בין בגד ים לפיג'מה לכל ילד עם הדפס סמל של הגן ותמונה של הילד.
המחיר כ - 50 שקל כאשר הגננת מצלמת ושולחת את התמונות במייל, תוספת 5 שקל אם הם שולחים צלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;1019640:
אצלנו בגן נותנים להורים לבחור בין בגד ים לפיג'מה לכל ילד עם הדפס סמל של הגן ותמונה של הילד.
המחיר כ - 50 שקל כאשר הגננת מצלמת ושולחת את התמונות במייל, תוספת 5 שקל אם הם שולחים צלם.
רעיון מתוק! שכיף לקבל

• הוסף לסימניות
צריך כמות? או שאפשר בודדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1019619:

מענין, במרבית המקרים התמונות שהגיעו היו יפות מאוד. אם הגננת היא בעלת טעם וחוש טוב התמונות יוצאות חמודות מאוד. ברור שכשהביאו צלמת, אפילו די מתחילה יצא מדהים! היא העמידה מיני סטודיו ואביזרים ויצא יפהפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1019619:

שנה שעברה צילמתי את הגן של הבת שלי והגננת התקמצנה והדפיסה על ניר כרומו והדבקה על קאפה. עם זה היה על עץ בטוח הייתי שמה בקיר אבל שהבית מלא הדפסות על עץ וקנבסים ענקיים לא מוצאת מה לעשות עם קאפה קטנה.... אבל זה כניראה רק אני ואני בטוחה שהאמאות היו שמחות לקבל תתמונות על עץ.
השנה אני לא מצלמת את הגן של הבת שלי ועם הגננת מצלמת לבד באמת אני לא רואה את עצמי שמה את התמונה בשום מקום.
לי בתור אמא יותר חשוב התמונה של כולם יחד סתם בהדפסה שיכנס לאלבום לפחות אני נהנת לראות תתמונה מהגן כשאני הייתי ילדה

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה אצלכן, בגנים של הבת שלי, ואחיות שלי , מאד הפריע לי שער שלא יושב יפה [התמונות הרי מצולמות באמצע היום בגן לאחר המשחקים] או חולצה שזזה. ואם שמו אביזר שאני ממש לא מתחברת אליו? לדוג' שושנה אדומה וענקית... או שבגן חובה צילמו את ביתי מזוית לא מחמיאה ורואים לה את הרגל מעל הברך, אני כאמא היתי רואה במקום ומסדרת...
אז אם היו משקעים ועוד ממסגרים היה ממש כואב הלב...
תמונות כאלו הן יפות, ומקסימות - לאלבום. או כתליה פשוטה בחדר הילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1019739:
לא יודעת מה אצלכן, בגנים של הבת שלי, ואחיות שלי , מאד הפריע לי שער שלא יושב יפה [התמונות הרי מצולמות באמצע היום בגן לאחר המשחקים] או חולצה שזזה. ואם שמו אביזר שאני ממש לא מתחברת אליו? לדוג' שושנה אדומה וענקית... או שבגן חובה צילמו את ביתי מזוית לא מחמיאה ורואים לה את הרגל מעל הברך, אני כאמא היתי רואה במקום ומסדרת...
אז אם היו משקעים ועוד ממסגרים היה ממש כואב הלב...
תמונות כאלו הן יפות, ומקסימות - לאלבום. או כתליה פשוטה בחדר הילדים.
הינה תמונה מ2 הגנים של הבנות שלי שצילמתי שנה שעברה. לומר לך שזה התמונות הכי מוצלחות שלהם?! ממש ממש לא אבל במסגרת 3-5 דקות שיש לך לכל ילדה איך אפשרות לעשות יותר מזה. בעבר יצא לי לצלם גנים גם לא של הילדים שלי וגם לשם הבאתי קרם לשיער וכמובן אביזר.
העליונית שעל הגדולה שלי שימשה חצי גן בגלל שהעליון לא היה מספיק יפה.
מי שמשלם על צילום יכול לקבל תוצאות ממש יפות אבל גננת שמצלמת לבד עדיף שלא תשקיעה בהדפסה על עץ שזה ביזבוז לדעתי.

קבצים מצורפים

• 177705_10150875815731218_1730824285_o.jpg
    KB 138 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
במעון שלנו הביאו צלמת מקסימה (וכנראה זולה, לא שאלתי - אבל סביר להניח..)
והדפיסו את התמונה של הילד על עץ כזה - מדהים!!!!!!
כל מי שנכנס הביתה עצר את הנשימה...
כמובן שזה לא בהשוואה לכל מיני מזכרות-תמונות אחרות.
עמיד, נראה יפה (מאד!!!)
ובתור אחת שיש לה עוד תמונה ענקית בבית מפיקצ'ר פרפקט...
שאין דברים כאלה בכלל - אני ממליצה מאד. זה פשוט מדהים.

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו במעון הדפסת סובלימציה מבריקה על עץ מצלמת ולמרות שזה היה צלמת מקצועית אחד הילדים שלי לא יצא ממש מוצלח..דווקא כן נתנו להם חופשיות וכו' אבל הוא כנראה נבהל מהצלמת... בקיצור לא תמונה הכי... למרות שהשקיעו ברקע ואביזרים וכובע וכו' וצילמו כל ילד כמה פעמים...
מה שכן זה לא כ"כ יקר כמו פיקצ'ר כך שלא כואב הלב... אבל במחיר הזה.. אני מעוננת בבודדים..

• הוסף לסימניות
ריקי,
אני לא חושבת שיש הרבה גננות בציבור שלנו שיכולות לקחת משהי ברמה שלך! [זו מחמאה!]

וצלמת, במסגרת ה2-3 דקות לילדה, קצת קשה לה לדאוג למראה המושלם מלבד הדאגה לאיכות התמונה.
לכן לדעתי מסגור על עץ, שיקר ואיכותי, עדיף לבוא מצילום איכותי ורגוע.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, דיון מענין התפתח כאן.

אז אני אוסיף כמה נתונים.

א, יש גננות שמשקיעות גם יותר מ40 שח לילדה, אנחנו הכנו בשנה שעברה (וכבר הזמינו גם להשנה) לכמה וכמה גנים, בגודל 30*60 ס"מ, כשהעלות היא בהתאם. (והגננת כל כך התלהבה, שהיא הזמינה עוד 4 לילדים שלה בבית...). וכל גננת עושה את השיקול שלה במה היא בוחרת להשקיע, אנחנו כאן רק כדי לתת שרות.

ב, בגלל המסגור המיוחד, (שבאמת מאוד קשה להסביר מילולית למה זה כל כך מיוחד, ויעידו התגובות החיוביות של אלו שבביתן זה כבר תלוי על הקיר,) זה משדרג כל תמונה, ולפעמים מחפה על בעיות קטנטנות, ולכן למרות שלא כל הצלמות בעלות סבלנות לצלם גן שלם, והתוצאה לא תמיד 110%, כשמוסיפים עיצוב ומסגור מתאים, התוצאה היא פריט יפה שכיף לקבל וכיף להציג על המדף או על הקיר.

ג, בגלל שבמהלך החודש האחרון היו עשרות בקשות לקבלת מחיר "טוב" מגננות וצלמות, ואכזבנו המון גננות בודדות שמאוד רצו להשקיע, החלטנו שאולי מותר לנו לבוא לקראתן, ולכן הסכמנו לרעיון שאם יצטברו מספיק גנים, נוכל להוזיל את העלויות ביותר מ50%.

ד, הדיל נועד לגננות למעצבות ולצלמות, ורק אם הוא ייצא לפועל, נוכל "על הדרך" להוסיף את הבודדים שרוצים להצטרף.

ה, תוכיחו שפרוג זה המקום להתארגן ולנצל את כח הקניה המשותף..

• הוסף לסימניות
אגב, ראיתי את ההדפסה הזולה... זה לא בהשוואה לפיקצ'ר פרפקט.
ואין לי אחוזים (:

• הוסף לסימניות
אם תהיה קבוצה כזאת אשמח להצטרף ל5-6 תמונות.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת בבודדים אם יצא לפועל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה