The gardeners
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש מקום שאפשר לנסות אותם?
קבלנואיתנו תאמו אספקה להיום
אעדכן אותך מחר בבוקר
אחרי הלילה ....
איך המזרונים?קבלנו
הגיעו מובילים נחמדים ממש
פתחו את המזרונים ושמו על המיטות
נראה מזרונים מצוינים
נוחים ממשאיך המזרונים?
לא להתרגשנוחים ממש
אין השוואה למזרונים הקודמים שהיו לנו
יותר גבוה יותר מפנק ויש תמיכה לגב מבחינת היציבות של המזרון
איזה קניתם?נוחים ממש
אני הזמנתי אחד הולנד והשני לונארדו אם אחד משניהם לא יהיה נוח אני יחליףאיזה קניתם?
רמדה / וולדורף / והולנד / פרימה
ניתן עדיין להצטרף ופרטים מלאים אם אפשרתודה לכל מי שכתב באישי שקיבל את המזרונים
בכיף ממש ...! שמחה שאתם נהנים
מי שמעוניין עוד להצטרף לקבוצה ניתן להצטרף עד ראשון בבוקר
ניתן עדיין להצטרף? ופרטים מלאים אם אפשר
נוחים ממש
מטריצה@ אשמח אם תוכלי לענותאיזה קניתם?
רמדה / וולדורף /לונארדו והולנד / פרימה
לונארדומטריצה@ אשמח אם תוכלי לענות
תודה רבה!
ואיך דרגת הקושי? אני סובלת מכאבי גב ואני רוצה מזרן קשה שלא ישקעלונארדו
למה לחכות 48 שעות?הגיעו היום המזרנים, נראה טוב אמרו לי לחכות48 שעות ואז לנסות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים