שיתוף מקודם קבוצת רכישה מיטות הייריזר

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל את המחיר לדגמים האחרים למייל y0527178527 בגמיל, תודה.

• הוסף לסימניות
דרך החברה עצמה יוצא יותר זול בחלק מהדגמים וב 10 תשלומים
מישהי הזמינה מיטה צבע שמנת עם מזרונים מוקה ויצא יפה?

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניין, כמובן באספקה לחג, אולי אוכל לבצע איסוף עצמי
עכשיו אני רואה שצריך טופס,
אוכל לקבל אותו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש גם ברוחב 150?

• הוסף לסימניות
@mimi320 אפשר לבחור כל מיטה מהאתר שלהם ולהצטרף לקבוצה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממליצה להתקשר למספר שמופיע באתר של קומפורט הציעו לי לפני חצי שנה ב3100

• הוסף לסימניות
דרך החברה עצמה יוצא יותר זול בחלק מהדגמים וב 10 תשלומים
מישהי הזמינה מיטה צבע שמנת עם מזרונים מוקה ויצא יפה?
צבע שמנת עם מזרוני מוקה יוצא מושלם
ולגבי המחיר תבדקי אם איזה גובה את מקבלת במזרון 10/ ס"מ או 14 ס"מ
אני גם מתעניין, כמובן באספקה לחג, אולי אוכל לבצע איסוף עצמי
עכשיו אני רואה שצריך טופס,
אוכל לקבל אותו?
ניתן לשלוח בקשה למייל kprog25
יש גם ברוחב 150?
לא
@mimi320 אפשר לבחור כל מיטה מהאתר שלהם ולהצטרף לקבוצה?
בהחלט
ממליצה להתקשר למספר שמופיע באתר של קומפורט הציעו לי לפני חצי שנה ב3100
תבדקי את המחירים היום ותראי בכמה תקבלי אותם

• הוסף לסימניות
בחברה דגם סביון /נורית/טוקיו מזרנים 14 וכיסוי קטיפה 3250 והובלה 330
10 תשלומים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@mimi320
הבת שלי מתעניינת, אבל היא לא זמינה במייל, שלחתי לה את הקטלוג, יש אפשרות שתדבר איתך לשאול כמה שאלות? איך?
תודה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
ממש מוזר לי המחירים האלו עוד בקבוצת רכישה.
קנינו לפני כמה שנים מיטת שלישיה קומפורט, מסגרת ברזל ללא ריפוד ועלה סביב ה2500 כולל המזרנים והכל
נראלי זה היה דרך קרן קריסטיער
לדעתי כדאי לברר

• הוסף לסימניות
בלת"ק
ממש מוזר לי המחירים האלו עוד בקבוצת רכישה.
קנינו לפני כמה שנים מיטת שלישיה קומפורט, מסגרת ברזל ללא ריפוד ועלה סביב ה2500 כולל המזרנים והכל
נראלי זה היה דרך קרן קריסטיער
לדעתי כדאי לברר,
תבדקי מחירים ,ותסתכלי בפרסומת כמה עולה היום מיטה של חברת קומפורט עם מזרונים מקוריים
ותראי בעצמך

תבדקי מחירים ,ותסתכלי בפרסומת כמה עולה היום מיטה של חברת קומפורט עם מזרונים מקוריים
ותראי בעצמך
אני יודעת אבל גם אז באתר המקורי של קומפורט היה מעל 3 אלף . לקנות מהם ישירות יוצא יותר יקר ממשווקים שלהם. נשמע מוזר, אבל זה כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה