קבוצת רכישה - מסך לגרפיקה

• הוסף לסימניות
אוקיי, מי ממשיך להריץ את זה הלאה?? כדאי להתקשר ליבואן של דל בארץ ולראות דבר ראשון איתם. אח"כ אפשר להתקשר לחנויות הזולות בזאפ ולבדוק דרכם.
מי לוקח על עצמו??

• הוסף לסימניות
רוצה לשמוע,
לא מתחייבת

• הוסף לסימניות
מה קורה בסוף?? מי מטפל בנושא??
הייתי לוקחת על עצמי אבל אני פורשת מפה עוד מעט לחופשת לידה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;967058:
מה קורה בסוף?? מי מטפל בנושא??
הייתי לוקחת על עצמי אבל אני פורשת מפה עוד מעט לחופשת לידה...
שיהיה בשעה טובה.
אני לא הצלחתי להגיע לזה ביום וחצי האחרון כי הייתי עמוסה, אנסה היום - ואעדכן פרטים בעז"ה.

• הוסף לסימניות
לא ממש הצלחנו להגיע למחיר מיוחד.....
הצעת מחיר אחת - הגיעה בסך: 1350 ש"ח - לא זול, ומחיר שכל אחד יכול להשיג.....:cool:
עוד אחת - 1285 ש"ח.....
ואחד "נדיב" ממש - הציע ב 1280 ש"ח -
בכל ההצעות מדובר על אחריות מקורית של דל לשלוש שנים, ומשלוח חינם לכל חלקי הארץ....
ישנם אפשרויות תשלום שונות....
:confused::confused::confused:
נשמע למישו?
כי אני אישית במחיר הזה - לא קונה... חשבתי שנצליח לרדת במחיר ממש, אבל זה לא קורה... :(

מי שעדיין מעוניין - שיעדכן, ונראה אם יש על מה לדבר להמשיך או שלא.
יומטוב
:)

• הוסף לסימניות
זה מחירים של זאפ.
אצל מי בדקת?
פנית ישירות ליבואן הרשמי?
היתה פה מישהי שכתבה שהשיגה ב-950 אני לא מוצאת את ההודעה הזאת.

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות גישה לזאפ,
פניתי ישירות לחנויות....
והיבואן הרשמי היה הנדיב מכולם...
מי שמצליח להשיג בפחות - נשמח לשמוע.....

• הוסף לסימניות
מעוניינת, תלוי במחיר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;967882:
תודה. מישהו יכול לשלוח לה באישי?
אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.
אני אשלח לה.....

• הוסף לסימניות
הפתעה- מתבשלת לי עיסקה כדלהלן:
(המחיר של 950 ש"ח לא קיים בשום מקום, יש הבדלים בין שערי הדולר ובין עוד כל מיני דברים ככל הנראה, שהיום זה בלתי אפשרי).
המסך הנ"ל- dell u2412m בעל 24 אינץ', פרטים נוספים:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239
ב 1250 ש"ח
והוא מותנה ברכישת מוצר נוסף מבין אחד מהמוצרים דלהלן, שככל הנראה אחד מהם נצרך לכל אחד מאיתנו, וגם המוצר השני הוא במחיר ששובר את השוק (בדקתי אישית בזאפ כל מוצר, וכולם זולים מהכי זול), המוצרים הינם:
1. כונן עם קיבולת של חצי טרה- 500GB, בגודל 2.5 אינץ' (ללא חשמל נכנס לכיס החולצה), של חברת טושיבה (TOSHIBA), עם 3 שנות אחריות ב-270 ש"ח.
2. כונן עם קיבולת של טרה- 1000GB, בגודל 2.5 אינץ' (ללא חשמל נכנס לכיס החולצה), של חברת WD, עם שנתיים אחריות ב-370 ש"ח.
3. כונן עם קיבולת של טרה- 1000GB, בגודל 3.5 אינץ', פנימי, של חברת היטאצ'י (Hitachi), עם 3 שנות אחריות ב-340 ש"ח.
4. עכבר Logitech G500 Gaming (חברת לוג'יטק), מעולה לגרפיקאים ולדברים עדינים, ליותר פרטים ניתן לראות באיבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5432, במחיר: 230 ש"ח (מומלץ). עם 3 שנות אחריות.

המחירים כוללים מע"מ ובאשראי (על מזומן יינתן עוד 5 אחוז הנחה). וכוללים משלוח חינם לבית הלקוח.
לפרטים נוספים (אולי ניתן אפילו להציע מוצר אחר במקום מוצרים אלו), ניתן לפנות באישי.
תנסו לפרסם כמה שיותר, אולי יירד עוד טיפה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כחודש את המסך הזה ב-1250 בלי קבוצת רכישה, בלי לקנות עוד מוצר, עם אחריות דל ל-3 שנים ומשלוח חינם עד הבית (הגיע תוך יומיים).

אני לא זוכרת את שם החנות והחשבונית אצל מנהלת החשבונות, אבל אולי זה יעזור לכם להתמקח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;968023:
אני קניתי לפני כחודש את המסך הזה ב-1250 בלי קבוצת רכישה, בלי לקנות עוד מוצר, עם אחריות דל ל-3 שנים ומשלוח חינם עד הבית (הגיע תוך יומיים).

אני לא זוכרת את שם החנות והחשבונית אצל מנהלת החשבונות, אבל אולי זה יעזור לכם להתמקח...
חרשתי את הארץ, לא מצאתי... כולם אומרים שהמחיר עלה. באיזה חנות?
וגם חננוש פנתה אל היבואן עצמו ולא הוריד לה יותר מ1280.

• הוסף לסימניות
קודם כל כאן יש את המסך הזה ב-1270 ש"ח:
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=13438

ולפעמים היבואן הוא לא הכי זול, כי הוא יכול להוריד מחירים ללקוח רק עד רף מסויים, אבל אם לדוגמא יש חנות שקנתה ממנו סטוק של מסכים במחיר מוזל היא יכולה להוריד מחירים יותר ממנו ולהרוויח פחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;968060:
קודם כל כאן יש את המסך הזה ב-1270 ש"ח:
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=13438

ולפעמים היבואן הוא לא הכי זול, כי הוא יכול להוריד מחירים ללקוח רק עד רף מסויים, אבל אם לדוגמא יש חנות שקנתה ממנו סטוק של מסכים במחיר מוזל היא יכולה להוריד מחירים יותר ממנו ולהרוויח פחות.
דגם אחר לגמרי. הרבה יותר קטן.

• הוסף לסימניות
אני השגתי 1273 לא מציאה בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;967999:
הפתעה- מתבשלת לי עיסקה כדלהלן:
(המחיר של 950 ש"ח לא קיים בשום מקום, יש הבדלים בין שערי הדולר ובין עוד כל מיני דברים ככל הנראה, שהיום זה בלתי אפשרי).
המסך הנ"ל- dell u2412m בעל 24 אינץ', פרטים נוספים:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239
ב 1250 ש"ח
והוא מותנה ברכישת מוצר נוסף מבין אחד מהמוצרים דלהלן, שככל הנראה אחד מהם נצרך לכל אחד מאיתנו, וגם המוצר השני הוא במחיר ששובר את השוק (בדקתי אישית בזאפ כל מוצר, וכולם זולים מהכי זול), המוצרים הינם:
1. כונן עם קיבולת של חצי טרה- 500GB, בגודל 2.5 אינץ' (ללא חשמל נכנס לכיס החולצה), של חברת טושיבה (TOSHIBA), עם 3 שנות אחריות ב-270 ש"ח.
2. כונן עם קיבולת של טרה- 1000GB, בגודל 2.5 אינץ' (ללא חשמל נכנס לכיס החולצה), של חברת WD, עם שנתיים אחריות ב-370 ש"ח.
3. כונן עם קיבולת של טרה- 1000GB, בגודל 3.5 אינץ', פנימי, של חברת היטאצ'י (Hitachi), עם 3 שנות אחריות ב-340 ש"ח.
4. עכבר Logitech G500 Gaming (חברת לוג'יטק), מעולה לגרפיקאים ולדברים עדינים, ליותר פרטים ניתן לראות באיבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5432, במחיר: 230 ש"ח (מומלץ). עם 3 שנות אחריות.

המחירים כוללים מע"מ ובאשראי (על מזומן יינתן עוד 5 אחוז הנחה). וכוללים משלוח חינם לבית הלקוח.
לפרטים נוספים (אולי ניתן אפילו להציע מוצר אחר במקום מוצרים אלו), ניתן לפנות באישי.
תנסו לפרסם כמה שיותר, אולי יירד עוד טיפה.
תגיד להם בלי טובות אני אוסיף 30 ש"ח ולא אקח שום דבר שאני לא צריך

• הוסף לסימניות
אמנם קניתי מסך דל 23", אך כזכור לי הטכנאי שלי הציע 24" במחיר האמור,
אם אתם רוצים תדברו איתו, ותארגנו קבוצת רכישה אולי הוא יוריד את המחיר.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה