- הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש צורך.נכתב ע"י פוטושופרית;965953:למה לא יותר גדול יש היום כבר 27 אינטש?
לא נראה לי שיש צורך.נכתב ע"י פוטושופרית;965953:למה לא יותר גדול יש היום כבר 27 אינטש?
שיהיה בשעה טובה.נכתב ע"י נעמי ברקאי;967058:מה קורה בסוף?? מי מטפל בנושא??
הייתי לוקחת על עצמי אבל אני פורשת מפה עוד מעט לחופשת לידה...
תודה. מישהו יכול לשלוח לה באישי?נכתב ע"י eden7115;967817:נעמי, זו ההודעה שחיפשת:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=965055&postcount=35
אני אשלח לה.....נכתב ע"י נעמי ברקאי;967882:תודה. מישהו יכול לשלוח לה באישי?
אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.
חרשתי את הארץ, לא מצאתי... כולם אומרים שהמחיר עלה. באיזה חנות?נכתב ע"י eden7115;968023:אני קניתי לפני כחודש את המסך הזה ב-1250 בלי קבוצת רכישה, בלי לקנות עוד מוצר, עם אחריות דל ל-3 שנים ומשלוח חינם עד הבית (הגיע תוך יומיים).
אני לא זוכרת את שם החנות והחשבונית אצל מנהלת החשבונות, אבל אולי זה יעזור לכם להתמקח...
דגם אחר לגמרי. הרבה יותר קטן.נכתב ע"י eden7115;968060:קודם כל כאן יש את המסך הזה ב-1270 ש"ח:
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=13438
ולפעמים היבואן הוא לא הכי זול, כי הוא יכול להוריד מחירים ללקוח רק עד רף מסויים, אבל אם לדוגמא יש חנות שקנתה ממנו סטוק של מסכים במחיר מוזל היא יכולה להוריד מחירים יותר ממנו ולהרוויח פחות.
תגיד להם בלי טובות אני אוסיף 30 ש"ח ולא אקח שום דבר שאני לא צריךנכתב ע"י פרסומון;967999:הפתעה- מתבשלת לי עיסקה כדלהלן:
(המחיר של 950 ש"ח לא קיים בשום מקום, יש הבדלים בין שערי הדולר ובין עוד כל מיני דברים ככל הנראה, שהיום זה בלתי אפשרי).
המסך הנ"ל- dell u2412m בעל 24 אינץ', פרטים נוספים:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239
ב 1250 ש"ח
והוא מותנה ברכישת מוצר נוסף מבין אחד מהמוצרים דלהלן, שככל הנראה אחד מהם נצרך לכל אחד מאיתנו, וגם המוצר השני הוא במחיר ששובר את השוק (בדקתי אישית בזאפ כל מוצר, וכולם זולים מהכי זול), המוצרים הינם:
1. כונן עם קיבולת של חצי טרה- 500GB, בגודל 2.5 אינץ' (ללא חשמל נכנס לכיס החולצה), של חברת טושיבה (TOSHIBA), עם 3 שנות אחריות ב-270 ש"ח.
2. כונן עם קיבולת של טרה- 1000GB, בגודל 2.5 אינץ' (ללא חשמל נכנס לכיס החולצה), של חברת WD, עם שנתיים אחריות ב-370 ש"ח.
3. כונן עם קיבולת של טרה- 1000GB, בגודל 3.5 אינץ', פנימי, של חברת היטאצ'י (Hitachi), עם 3 שנות אחריות ב-340 ש"ח.
4. עכבר Logitech G500 Gaming (חברת לוג'יטק), מעולה לגרפיקאים ולדברים עדינים, ליותר פרטים ניתן לראות באיבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5432, במחיר: 230 ש"ח (מומלץ). עם 3 שנות אחריות.
המחירים כוללים מע"מ ובאשראי (על מזומן יינתן עוד 5 אחוז הנחה). וכוללים משלוח חינם לבית הלקוח.
לפרטים נוספים (אולי ניתן אפילו להציע מוצר אחר במקום מוצרים אלו), ניתן לפנות באישי.
תנסו לפרסם כמה שיותר, אולי יירד עוד טיפה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים