כללי קבוצת רכישה - פונטביט

• הוסף לסימניות
הפונטים לתג כוללים קובץ קרנינג מתאים שהכין וייסמן.

• הוסף לסימניות
אם יהיו 20-30 גם אני אצטרף
אגב המחירים שכתבת זה המחיר מבצע באתר. מה שכן מרויחים זה המשקלים הנוספים שמקבלים וההנחה, אם יהיו מספיק רוכשים (כי מדבריך אפשר להבין שגם המחיר עצמו הוא זול מהמחיר באתר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1121065:
אם יהיו 20-30 גם אני אצטרף
אגב המחירים שכתבת זה המחיר מבצע באתר. מה שכן מרויחים זה המשקלים הנוספים שמקבלים וההנחה, אם יהיו מספיק רוכשים (כי מדבריך אפשר להבין שגם המחיר עצמו הוא זול מהמחיר באתר)
אם יהיו 20-30 זה תלוי בין היתר גם בך...
אכן, אלו המחירים שפונטביט נותנת עד סוף החודש, קרי 28 בחודש. על המחיר הזה הם מוכנים לתת 10% תוספת משקלים ו10% הנחה במידה ויהיו למעלה מ20 רוכשים.

• הוסף לסימניות
כשבעה הצטרפו. מה איתך?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם חישבת אותי כי כתבתי רק שאני שוקלת.

אני מעונינת להצטרף בעז"ה ל140 משקלים.

• הוסף לסימניות
בונוס נוסף: תוספת של 15% מהחבילה

דיברתי עם פונטביט הבוקר והם אמרו שבמידה ורוכש החבילה כבר רכש חבילה בעבר, הוא מקבל תוספת של 15% מהחבילה בלי קשר לקבוצת הרכישה.
במידה ותתגבש קבוצה בעז"ה תהיה עוד תוספת של 10%.

כמו כן שאלתי לגבי זכאות לבחירה מהקטלוג של 2015 בעז"ה ואמרו שתהיה זכאות.

• הוסף לסימניות
להלן המחירים לקבוצת הרכישה כולל מע"מ:
עבור 70 משקלים (שהם למעשה 77 משקלים אם יהיו למעלה מ10 משתתפים בקבוצה)- 2006 ש"ח. אם יהיו למעלה מ20- 1805 ש"ח.
עבור 140 משקלים (שהם למעשה 154 משקלים, ראה לעיל)- 2478. במידה ויהיו למעלה מ20 משתתפים- 2230.
עבור 250 משקלים (שהם למעשה 275 משקלים, ראה לעיל) 2950. במידה ויהיו למעלה מ20 משתתפים- 2655.
וכפי שנכתב, לקוחות קודמים של פונטביט, מקבלים 15% תוספת משקלים, ומלבד זאת אם יצטרפו לקבוצה יהיו זכאים (במידה ויהיו למעלה מ10 משתתפים) ל10% תוספת משקלים!
נכון לעכשיו הקבוצה מונה 9 אנשים.

• הוסף לסימניות
נותר מעט יותר משבוע עד סגירת המבצע... כל הרוצה להצטרף - מוזמן בשמחה

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לרכוש את החבילה של ה-70 משקלים

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו קבוצת הרכישה מונה 12 אנשים, מה שאומר שחברי הקבוצה יקבלו 10% תוספת משקלים על מה שיקנו. כלומר, על רכישת 70 משקלים יקבלו 77, על רכישת 140 משקלים יקבלו 154, על רכישת 250 משקלים יקבלו 275 משקלים.
נותרו מספר ימים עד סגירת הקבוצה. כל הקודם זוכה! ובע"ה אם נגיע ל20 רוכשים נקבל גם 10% הנחה על המחיר (המחירים פורסמו לפני כמה הודעות בצורה מסודרת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י polin;1127200:
מה לגבי פונטים לאינטרנט?
15 משקלים במחיר של *2000 ש"ח.
המחיר הוא *133 ש"ח למשקל בודד בחבילה במקום 300 ש"ח למשקל.
את הפונטים ניתן לבחור במשך 3 שנים בהדרגה .
ישנה אפשרות לשלם ב-12 תשלומים בכרטיס אשראי .

המבצע בתוקף עד ה-28.11.2013.

ניתן לרכוש חבילת פונטים לווב , בכל פעם שרוצים להזמין פונט יש לשלוח רישיון עבור אותו
דומיין, לשלוח את הרישיון לפונטביט ולקבל את הפונט חזרה למייל.

• הוסף לסימניות
הזדמנות אחרונה! ביום ראשון נסגרת הקבוצה.
המצטרפים זכאים ל10% תוספת משקלים על החבילה שירכשו, ואם בע"ה נגיע ל20 משתתפים יקבלו חברי הקבוצה 10% על המחיר. ובע"ה נעשה ונצליח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתבים;1131833:
איך הגעת ליום ראשון, יש עדיין שבוע!
אני מקווה שבאמת נוכל לסגור את הקבוצה ביום חמישי ולא לפני כן, אך על כל צרה שלא תבוא ח"ו...

• הוסף לסימניות
לוודא שהבנתי

אז אם אני לקוח שכבר רכש בעבר, ואני מזמין את החבילה הקטנה (70 משקלים), אני בעצם מקבל נכון לעכשיו 25% הנחה ומשלם 1504 ש"ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה