כללי קבוצת.רכישה פנטון.

• הוסף לסימניות
קולור ברידג' על כרומו.

מחיר יהיה בערך 550 כולל מע"מ.

יש עניין?

• הוסף לסימניות
למה בחרת דוקא קולור ברידג'?
אני בור בהבדלים שבין שלל המניפות
ושאלה נוספת, למה בחרת דוקא נייר כרומו? הרי רוב השימוש של הדפסת פנטון הוא על נייר נ.ע. לבלנקים, מעטפות, צבע נוסף בספרים וחוברות וכו'

אשמח להצטרף אם המניפה תתאים גם לכרומו וגם לנ.ע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;989063:
למה בחרת דוקא קולור ברידג'?
אני בור בהבדלים שבין שלל המניפות
ושאלה נוספת, למה בחרת דוקא נייר כרומו? הרי רוב השימוש של הדפסת פנטון הוא על נייר נ.ע. לבלנקים, מעטפות, צבע נוסף בספרים וחוברות וכו'

אשמח להצטרף אם המניפה תתאים גם לכרומו וגם לנ.ע.

ככל הנראה המחיר לנ"ע זהה. אך יתכן שאינו במלאי וייקח כמה ימים עד שיגיע.

כל.מי שרוצה ירשם למה שירצה ונראה כמה ירצו מה.
ואז אפנה שוב לחברה.
(בררתי אצל קולורטק)

ברידג' נראה לי הכי מתאים כי הוא טוב גם לעבודה עם פנטון עצמו וגם עם פרוצס מדוייק לפי הקטלוג.
כך הבנתי,אך אינני בקיא גדול בזה.

הערה: כמקובל, הקטלוג בתקן אירופה.

• הוסף לסימניות
לי יש כמה מניפות ומהנסיון שלי הברידג' הכי שימושית ואפשר בהחלט להסתפק בה. כי אכן יש בה גם את הפנטונים וגם ערכים לCMYK.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;989909:
לי יש כמה מניפות ומהנסיון שלי הברידג' הכי שימושית ואפשר בהחלט להסתפק בה. כי אכן יש בה גם את הפנטונים וגם ערכים לCMYK.

תודה!
ומה עדיף? כרומו או נ"ע?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה ימים באיביי מניפות CMYK (לא סוליד) של פנטון, שיגיעו אליי בעז"ה עוד מעט.

הבנתי שהערכים של הCMYK במניפת הפנטון הם רק בקירוב על מנת לדמות את צבע הפנטון בהדפסת פרוצס. והמשמעות של זה היא שהצבעים לא ממש אותו הדבר. זה לא ככה? או שיש צבעים קטנים ליד כל צבע?

כי אני באופן אישי כרגע פחות עובד עם פנטון, והיה נראה לי מחיר מוגזם מדי בשביל דבר שכרגע לא כל כך שימושי.

המלצתי היא שאם יש לכם דרך לקנות באיביי דרך ארה"ב (ולהעביר לארץ( תעשו את זה, המחירים הרבה יותר זולים. את המניפה שאתם רוצים לקנות ראיתי ב$100.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה