קבוצת רכישה - קאנטרי רמות

• הוסף לסימניות
משהוא שמע על זה?
אנחנו חושבים רציני להצטרף לאחד מקבוצות הרכישה,
השאלה, מה הסיכון ומה הסיכוי
על מה צריך לעמוד וכו?
כמו כן האם משהוא שמע על משרד עוה"ד אלעד הלוי (לקבוצות רכישה)
אודה מראש לכל העוזרים,
אני ממש בורה בנושא

• הוסף לסימניות
מצטרפת להנ"ל, יש מישהו שיכול להחכים בנושא. או לפחות בענין של קבוצת רכישה?

• הוסף לסימניות
כל רכישה ובפרט רכישה דרך קבוצת רכישה שנשמע שמדובר ברווח של כמה מאות אלפי שקלים
מומלץ מאוד לפני כן להשקיע כמה מאות בייעוץ אצל עו"ד שלכם.

אני לא באה להכליל את כל קבוצות הרכישה... וכמובן לא את אלו שעומדים מאחורי, כי כל האנשים שעומדים מאחורי הקבוצות רכישה הם אנשים אמינים וטובים וכוונותיהם טובות מאוד!!!

אבל כדאי מאוד לא להיות פזיזים ולבדוק עם עו"ד כל מקרה לגופו (אם מדובר בהשקעה / במגורים / כמה הון עצמי יש / האם יש צורך בהלוואת גישור וכו')

> בקבוצת רכישה יכולים להגיד שיהיה מוכן תוך שנתיים... הם אמנם מאוד רוצים ומאוד משתדלים אבל בשורה תחתונה הם לא יכולים אף פעם להתחייב...
ואילו דירה דרך קבלן יש חוזה ברור ואם הדירה לא מוכנה עד התאריך יש סעיף שאומר שהקבלן ישלם שכירות דירה בסך כך וכך עד שיוכל להכנס לדירה.

שזה מאוד מאוד משמעותי אם מדובר בדירת מגורים (ופחות בדירת השקעה).
כי שנתיים יכולות גם להיגרר ל6 שנים (וזה בכלל לא הגזמה)

> בקבוצת רכישה ההוצאות מוזלות (בבסיס בהרבה) מאשר דרך קבלן, אבל גם כאן הם לא יכולים להתחייב על הסכום סך הכל... ויכול להיות תנודות חדות.

>בקבוצות רכישה אפשר לחסוך כמה מאות אלפי שקלים וגם לדעת מראש מי השכנים ואפילו להספיק להכיר אותם לפני כן, ולהיכנס בזמן לדירה. ולהודות אח"כ מאוד לעמותה ולחברי העמותה ולחיות באושר ולהמליץ לכולם על העמותה הזאת...

בשורה תחתונה, צריך המון סיעתא דשמיא ולהתפלל שלא תהיה שום הקפאה באמצע, ששום חבר מהקבוצה לא יפרוש באמצע, שהעו"ד ישאר בארץ עם ההפקדות וכו' וכו'

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
קבוצה אמינה. עורך דין אחראי מאוד, מהמשרד של ווינרוט עד כמה שידוע לי.
(בן משפחתי בבר על הפרויקט, לכן ידעים לי הפרטים הנ"ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1181343:
קבוצה אמינה. עורך דין אחראי מאוד, מהמשרד של ווינרוט עד כמה שידוע לי.
(בן משפחתי בבר על הפרויקט, לכן ידעים לי הפרטים הנ"ל)

לא כדאי לציין פרטים אישים של אנשים.
אחרים יכולים לומר דעות פחות טובות על אותו עו"ד....
וכל אחד יבדוק לעצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1181349:
לא כדאי לציין פרטים אישים של אנשים.
אחרים יכולים לומר דעות פחות טובות על אותו עו"ד....
וכל אחד יבדוק לעצמו.

בדיוק לכן בקשתי עזרה
אין לי מושג איך לברר עליהם

• הוסף לסימניות
אני ממליצה כי שמעתי על העבודה שלו בכמה עניינים.
למה לא להגיד מילה טוב אם מגיע?
שהשואל יאסוף נתונים ויחליט בעצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1181375:
אני ממליצה כי שמעתי על העבודה שלו בכמה עניינים.
למה לא להגיד מילה טוב אם מגיע?
שהשואל יאסוף נתונים ויחליט בעצמו.

אז אני, לא מנסיון אישי שלי אלא של חברים
ממליצה לבדוק טוב מאד אצל מי שנמצאים בקבוצת רכישה. [או שנפלו איתה...]

סה"כ קבוצת רכישה
וק"ו הקמת קבוצה לפני מכרז
זה כסף ממש ממש ממש טוב....
דמי רישום שלא מוחזרים הם כ400 ש"ח למשפחה.
כפול כמות האנשים הנרשמים,
לדוג' 100 = 40000 ש"ח
הפחיתו מסכום זה את הוצאות העו"ד [ואם העו"ד עצמו מקים את הקבוצה, אז אין לו הוצאה זו...]
הפחיתו הוצאות פרסום, ועוד קצת...
ונשאר המון כסף ביידים של המקימים קבוצות.
ובקבוצות גדולות יותר, הכסף גדול יותר.

לא סתם צצות קבוצות בכמויות כאלו.
ויש קבוצות של מכרזים, שרגע לפני המכרז הוחלט שלא שווה [למי? למה?] להגיש הצעה. ואפילו לא הוגשה הצעה. דמי הרישום במלואם נשארו אצל המקימים....

• הוסף לסימניות
שוב, לא מנסיון שלי, אבל של חברים קרובים.
לבדוק אם יש אישורים לבניה על הקרקע וכו.
חברים שלנו עד היום לא ראו כמה עשרות אלפי שקלים בחזרה, אחרי שקבוצת הרכישה לא הצליחה להשיג התרי בניה.
והכסף איפה? אצל מארגני קבוצת הרכישה. הם צריכים אותו לפרויקטים אחרים שבדרך...
(כן, כן, יש להם עכשיו פרויקט חדש שהם מוכרים. ואנשים עדיין לוקחים את הסיכון איתם. למרות שהסיפורים עליהם רבים מספור...)
כמובן, אין בזה לכלול את כל קבוצות הרכישה. אבל זה בא להזהיר לבדוק טוב טוב ב7 עיינים.
תצליחי.

• הוסף לסימניות
בקאנטרי ברמות יש כבר קבוצת רכישה שזכתה. ויש לה אישורים לבניה על הקרקע!
כמו"כ יש גם קבלן שזכה.
כעת מתמודדות קבוצות נוספות.
השאלה לא היתה על לפני הזכיה אלא אחרי.
יש זכירה, יש אישורים, מה עוד צריך לבדוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה