כללי קבוצת רכישה של פונטים בפונביט

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שהיתה לא מזמן קבוצת רכישה של פונטים,
ופספסתי אותה,
ועכשיו אני רוצה לקנות פונטים,:confused:
אבל אולי בכל אופן תתארגן קבוצת רכישה
ומי אמור לארגן?
וגם רציתי לדעת עם יש הוזלה משמעותית בקבוצת רכישה?
אני פשוט רוצה לדעת שאני לא עושה טעות,

המבצע שיש בפונטביט שמתאים לי הוא:
חבילת 200 משקלים במחיר של *2400 ₪ (במקום *3900 ₪) + 20 משקלים מתנה!!!
המחיר למשקל בודד בחבילה הינו *10.9 ₪!
ניתן לשלם ב-10 תשלומים ללא ריבית והצמדה!
את המשקלים ניתן לבחור בהדרגה בתוך 6 חודשים.
מה אתם אומרים?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
במסלול סטודנט (שנחשב הכי זול) מקבלים משקל ב-10 ש"ח בחבילה של 160-170 משקלים (משתנה מפעם לפעם).
כך שמבחינת המחיר זה מעולה.
זמן הבחירה במסלול סטודנט הוא שנה וכאן חצי שנה - זה כבר תלוי בכל אחד תוך כמה זמן הוא בוחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1597102:
במסלול סטודנט (שנחשב הכי זול) מקבלים משקל ב-10 ש"ח בחבילה של 160-170 משקלים (משתנה מפעם לפעם).
כך שמבחינת המחיר זה מעולה.
זמן הבחירה במסלול סטודנט הוא שנה וכאן חצי שנה - זה כבר תלוי בכל אחד תוך כמה זמן הוא בוחר.

אבל אני כבר לא סטודנטית...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
לא כתבתי שאת סטודנטית אלא השוותי למסלול סטודנט כדי לומר שהוא משתלם.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף

בלי נדר לקבוצה שתקום, אי"ה

• הוסף לסימניות
פונביט קיבלו הודעה שיש הענות לקבוצה נוספת ובע"ה תתקבל הודעה בהמשך עם פרטים נוספים...

• הוסף לסימניות
מבצע קבוצתי

שלום לחברי קבוצת פרוג,

מאחר והיו מספר בקשות של חברי הקבוצה שלא הספיקו להצטרף למבצע הקבוצתי שעשינו לכבוד פסח, לרכוש גם במחיר מבצע זה- אנחנו נותנים עוד הזדמנות אחרונה להצטרף למבצעים אלו עד מחר !!!! במידה ותהיה קבוצה של 5 רוכשים עד למחר, סוף החודש ה-30.4 הם יוכלו לרכוש במחירים מעולים אלו!!!

תזכורת:
100 משקלים במחיר של 1500 ₪
12 תשלומים ללא ריבית בכרטיס אשראי
6 חודשים לבחירת המשקלים

200 משקלים במחיר של 2160 ₪
12 תשלומים ללא ריבית בכרטיס אשראי
12 חודשים לבחירת המשקלים

* המחירים אינם כוללים מע"מ.
כל מי שמעוניין יוכל לכתוב זאת בקבוצה וגם למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או להתקשר ל-03-6811211
יום מקסים,
פונטביט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה