קבוצת רכישת מנוי משאטרסטוק

• הוסף לסימניות
אני צריכה מנוי בשאטרסוק העניין הוא שאני לא צריכה 25 תמונות ליום (אולי חמש מקסימום) ובטח לא מעוניינת לשלם 1,000 ש"ח לחודש במשך שנה בשביל התענוג.
אז אולי יש כאן כמה אנשים שרוצים להצטרף אלי למנוי שנתי?
נחלק את הסכום של 250$ בין כמה?
אם יש כאן אנשים שכבר עשו הסדר כזה, אשמח לשמוע איך זה עבד/ עובד ואיך הסתדרתם עם העניין הכספי ועניין ההורדות בצורה מסודרת.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעוניינת להצטרף למנוי

אפשר באישי.

• הוסף לסימניות
סתם שתדעו שזה אסור חוקית.

• הוסף לסימניות
זה כתוב בתנאים שלהם? המחיר שלהם למנוי הזוי, וזה עוד המחיר הזול שלהם....

• הוסף לסימניות
ביררתי טלפונית איתם, וגם נראה לי זה כתוב. בכל מקרה, המנוי הוא על שם אחד, כך שלאחרים אין להם זכות להשתמש בתמונות.

• הוסף לסימניות
אז מה אתם עושים??? משלמים 1,000 ש"ח לחודש??
אשמח לרעיונות!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהם עושים בעיות
צריך מאוד להזהר לחלק את זמן הכניסה לאתר לשעות לכל אחד
שלא יווצר מצב ששתיים יכנסו תחת אותו שם באותו זמן!
במידה ויקרה כזה דבר הם יכולים לעלות עליכם ולדרוש תשלום נוסף

• הוסף לסימניות
1000 ש"ח לחודש אחד ולא הכרחי למשך שנה,
זה דבר שווה מאד אבל ישנם מספר דברים שלמדתי מהנסיון של עצמי:
א. לבחור חודש שבו יש אפשרות כל יום 'לבזבז' שעה על הענין כל יום.
ב. לתכנן מראש מה חייבים, מה צריכים, ומה כדאי.
ג. להכין מראש רשימה של תמונות שרוצים ואז ההורדה לוקחת פחות זמן
ד. אם אין מה שחייבים או צריכים כדאי ללכת לפי קטגוריות למשל היום להוריד מאכלים, מחר להוריד אנשים וכו'
ה. לבחור שעה ביום שגם אם יגמר ה- 25 תמונות להיום אפשר בהמשך היום להכנס כביכול ליום הבא ושוב להוריד, לדוגמא 11 בבוקר, זה טוב גם לגבי שישי - שבת אפשר להוריד לשישי מ-11 בבוקר ולשבת במוצאי שבת עד 11 של יום ראשון.
ו. לסמן במהלך רכישת המנוי שזה לחודש אחד בלבד ולא להמשיך את המנוי אוטומטית!

המאגר של התמונות שקניתי וקונה משמש אותי המון!

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
ההצעה שכתבת למעלה לא ממש רלוונטית עבורי ספציפית, כי אני צריכה לעבודה "על הבשר החי" ז"א תמונות לפי לקוח, סקיצות מאושרות וכדו' ולא לבניית מאגר אישי שלכי תדעי מה תצטרכי ביום למחרת סיום המנוי.
אני צריכה משהו זמין לאורך זמן (ולא רק לחודש) ושפוי מבחינת המחיר. יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
באתר 123rf
את קונה חבילות קרדיטים והמחירים זולים הרבה יותר

• הוסף לסימניות
אני צריכה דווקא את שאטרסטוק כרגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה