מידע שימושי קבוצת תמיכה לאמהות/ נשים שנשואות לASD

• הוסף לסימניות
מכיוון שיש איזושהי קבוצה כזאת במייל, אבל היא מלאה ולא מקבלים נשים חדשות, חשבתי לפתוח קבוצה כזאת בפרוג.
אני עצמי אמא לילדה בת שנתיים+ מאובחנת על הרצף- כנראה בתפקוד בינוני- גבוה.
יש לי הרבה תהיות, שאלות, התיעצויות- וגם לתרום מנסיוני בתור אחת שעבדה בתחום.
אני מניחה שיש לא מעט נשים בפרוג שעונות להגדרה- אמהות לילדים על הרצף, ויש גם מן הסתם נשים שהבעלים שלהן על הרצף.
קריטריונים- לאחר אבחנה של ASD- לא חשד.
להיות אישה מעל גיל 20.
מי שמעוניינת שתשלח לי בפרטי או תכתוב כאן.

• הוסף לסימניות
נראה לי הדרך התמודדות שונה בין אישה לאמא
יש מצב.
מכיוון שאני יוצאת מתוך נקודת הנחה שיש הרבה הרבה פחות נשים מאמהות בלי שום השוואה- הכוונה שלי היא בעיקר לאמהות, אבל אם נשים רוצות להצטרף- בבקשה. (מה גם שאני עצמי אמא...)

• הוסף לסימניות
שימו לב- אני סופרת ל25 רק מי שכותבת לי כאן או באישי- מעוניינת. לא מי ששואלת, מלייקת וכו'.

• הוסף לסימניות
מעולה נחכה ל25 נשים, ואז נפתח רישום מסודר.
אני אומרת מראש שברישום אני אבקש כמה פרטים בסיסיים שישארו חסויים לשאר הקבוצה- כמו שם מלא, גיל של הילד.

• הוסף לסימניות
ומה עם מי שנמצא בתהליך אבחון,
לא יוכל לקבל תמיכה/מידע?

• הוסף לסימניות
בינתיים אין מספיק נרשמים.
בערך מי שכתב פה+ 2.
באמת טוב שהקפצתם.
ומה עם מי שנמצא בתהליך אבחון,
לא יוכל לקבל תמיכה/מידע?
כרגע יש את האשכול שנקרא אוטיזם? אספגר? איזה מילה מפחידה. (תעשי חיפוש).
הקבוצה כרגע ממילא לא נפתחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה