קבוצת תמיכה להרזיה

• פותח הנושא tamar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לגבי הדיאטה אדום ירוק- שמעתי שבמשרד הבריאות יצאו נגדו בכל תוקף, כיון שהיו נשים שהגיעו
לביה"ח עם תופעות בריאותיות מדאיגות, שהתבררו אח"כ כתסמינים שהגוף מפתח כשאינו מקבל שומנים כלל.
השומן הוא צורך חיוני בגוף, בגבול כמובן. ובדיאטה זו הורידו אותו לגמרי. (זה בעצם הקונץ פה, "מפציצים" את הגוף בפחמימות. אך כתוצאה מאי אכילת שומנים נוצר תהליך מסוים שגורם לירידה במשקל.)
שוב, דברים ששמעתי ולא בדקתי, לתשומת ליבכם.

• הוסף לסימניות
לדעתי הדיאטה הזו מצוינת

אבל מניסיון של שנה שם, מי שרגילה לאכול הרבה שמן וסוכר , תרזה מהר מאד באיזי דיאט ולא תרגיש רעבה, אבל מי (שכמוני) כבר ככה נזהרת משמן וסוכר (ומרגרינה ! ברוררר) יהיה לה מאד מאד קשה לרדת אם בכלל.
זו מסקנה אישית שלי
שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;632190:
באיזה עיר מתארגנת הקבוצה?

זו קבוצה וירטואלית,
אבל כרגע הרוב מב"ב.

• הוסף לסימניות
מתעניינת... אבל איך בדיוק נעשה את זה?

• הוסף לסימניות
פותחים גרופ בג'מייל וכל מייל שאחת שולחת מגיע לכולן.
(מעין פורומון רק במייל - מונע גישה של אחרים ומשאיר את הענין מצד אחד דיסקרטי ומצד שני קבוצת תמיכה כאשר פעם בתקופה מארגנים מפגש ממשי)

כרגע כבר יש רוב לקבוצה ואני מקווה שמחר בעז"ה נוכל לפתוח את הקבוצה באופן מעשי.

• הוסף לסימניות
תמיכה!

נכתב ע"י ליקי;631707:
זה מה שכתבתי,
שיש לגוף הרגלים גם החריגות הן בקטן... (בכ"א ככה זה אצלי)

אני הייתי אצל שרה רז, בני ברק, אמנם רק חודש אבל אז השכלתי להבין שחייבים דחיפה ומשוב בשביל להרזות, רק כך הצלחתי להרזות, שכן, ניסיתי את אותה דיאטה בלי הקבוצה אלא לבד בבית ולא הלך לי!
חייבים קבוצת תמיכה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;632236:
אני הייתי אצל שרה רז, בני ברק, אמנם רק חודש אבל אז השכלתי להבין שחייבים דחיפה ומשוב בשביל להרזות, רק כך הצלחתי להרזות, שכן, ניסיתי את אותה דיאטה בלי הקבוצה אלא לבד בבית ולא הלך לי!
חייבים קבוצת תמיכה!

אני חושבת שזה נובע מכך שאנחנו זקוקים לסיפוקים מידיים.
כשיש לי משהו טעים הסיפוק המיידי הוא האכילה לעומת הסיפוק הרחוק שזה ההרזיה- ברוב המקרים אני אבחר בסיפוק המיידי. (במיוחד בתחילת דיאטה שעדיין אין מה לקלקל..)
לעומת זאת אם נמצאים בקבוצה, גם הסיפוק של הירידה וההרזיה הוא מיידי - כי כבר במפגש הבא יראו שירדתי.

• הוסף לסימניות
קראתי לאחרונה ספר מרתק חדש של פלדהיים,
בשם "אורחות וארוחות", דיאטה מהפכנית לפי דברי הרמב"ם,
ממליצה לכולם לקנות אותו וללכת על פיו!!
זה דיאטה שהולכת בהדרגתיות מאד, כל שבוע מתווסף שינוי נוסף וכך אט אט מתרגל הגוף לאורח חיים בריא ולהתעמלות.
לדוג':
בשבוע הראשון פשוט לוקחים ארוחה אחת ביום איזה שבוחרים ומשנים אותה לארוחה בעלת תכולת מים גבוהה, ז"א: פירות או ירקות. מומלץ ביותר ארוחת בוקר פירות!!! בלבד!! (מי שמתרגל לא יכול להפסיק את התענוג!)
בשבוע השני מוסיפים 5-10 דקות של התעמלות: הליכה, שחיה וכד'.
וכן הלאה.
גם לגבי הנישנושים אפשר לחרוג חריגות "חכמות"- לפי המפורט בספר,
בכ"א אני ממש ממש ממליצה,
את הספר כתב אדם שחקר לעומק ממש את כ-ל ספרי הרמב"ם, וכל רעיון שמביא מבוסס על הרמב"ם,
לא שיטות חדשניות שצצות חדשים לבקרים,
לא הרעבה עצמית,
מין שיטה שגורמת לאדם המון סיפוק והרגשה טובה ובניית האישיות ממש!
אחרי שמתרגלים בהדרגה העסק נכנס לעצמות!

אין לי מניות לא בפלדהיים ולא מכירה את הכותב וגם לא ניסיתי את הדיאטה ממש על עצמי רק לקחתי טיפים,
אבל התפעלתי מאד! ממליצה לבדוק!

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן להבין שדיאטות משמינות.
אי אפשר כל החיים להיות תחת משטר קפדני, שזה
מה שצריך כדי לשמור על משקל, ואי אפשר כל
החיים להיות בקבוצת תמיכה. אם אין כוח רצון
של ברזל לשמור על אכילה נכונה וצורת חיים בריאה
לתמיד [והכוונה לכל החיים] אז דיאטה הופכת להיות
משהו משמין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;632361:
הגיע הזמן להבין שדיאטות משמינות.
אי אפשר כל החיים להיות תחת משטר קפדני, שזה
מה שצריך כדי לשמור על משקל, ואי אפשר כל
החיים להיות בקבוצת תמיכה. אם אין כוח רצון
של ברזל לשמור על אכילה נכונה וצורת חיים בריאה
לתמיד [והכוונה לכל החיים] אז דיאטה הופכת להיות
משהו משמין.

אני לא לגמרי מסכימה איתך, כי אפילו אם משמינים אחרי הדיאטה, בתקופה ששמרת מנעת מהגוף שלך דברים לא טובים. לא הכל בדיאטה זה להיות רזה או שמנה, העיקר פה זה הבריאות! וכל ג'אנק שמנעת מהגוף שלך להכניס לתוכו הרווח כולו שלך! אני חושבת שזה חשיבה לא נכונה 'אם אני אכשל אני מראש לא מנסה בכלל'. מה? אם אני יודעת שהבית שלי בטוח עוד מעט יתלכלך, בגלל זה אני לא אנקה אותו בכלל???

יש לי עצה מאוד טובה בענין דיאטה, ואני עכשיו עובדת על זה עם כל בני המשפחה,
פשוט לנגוס ביסים מאוד מאוד קטנים וללעוס היטב היטב. אני ראיתי שאחד הבעיות הגדולות של כמויות באוכל זה שמגיעים לארוחה מאוד רעבים, ואז אוכלים מהר ביסים מאוד גדולים וכמעט לא לועסים אותם, וזה גורם לאכול כמויות גדולות מאוד, (וכמובן עושה אחרי זה בלגן בבטן).
אפילו קראתי פעם, שמערכת העיכול משדרת שובע למח רק אחרי 20 דקות מאז שהחלו לאכול, לכן אם אוכלים ביסים קטנים ולועסים לאט מורידים משמעותית את כמויות האוכל, ונהיים שבעים אחרי כמות הרבה יותר קטנה של אוכל ומסתבר שהכמויות זה האבן נגף הגדולה אצל רוב השמנים.:)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם גינגית.
צריך לעשות סוויצ' וללכת על כיוון תזונה בריאה.
תראו את כל האנשים שבגיל מאוחר מגלים בעיות לב או סוכר כמה הם נזהרים כי הם חייבים, ולא צריך להתלבט על סוגי דיאטות.
אני מאוד בעד קבוצת תמיכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;632510:
מסכימה עם גינגית.
צריך לעשות סוויצ' וללכת על כיוון תזונה בריאה.
תראו את כל האנשים שבגיל מאוחר מגלים בעיות לב או סוכר כמה הם נזהרים כי הם חייבים, ולא צריך להתלבט על סוגי דיאטות.
אני מאוד בעד קבוצת תמיכה.

את שמת לב מה כתבת???

ו... כן, הייתי שמחה לשמוע מכל האויבער חכמים איך עושים סוויץ' בראש? את עשית את זה פעם את הסוויץ' הזה? אפילו בתחום אחר לאו דווקא באוכל?
להגיד סוויץ' לוקח חצי שניה לעשות סוויץ' לוקח 120 שנה. (וגם אז זה לא מאה אחוז)
כי דיאטה זה עבודת המידות ואיך אמר אחד מחכמי המוסר, כשאתה שובר מידה אחת באות לך 2 חדשות יותר גדולות...

לכן, אין ברירה ולרוץ מקבוצה לקבוצה מדיאטנית לדיאטנית... כי ככה אולי ישתנה קצת אפילו לתקופה קצרה, וזה גם טוב!

בקשר לאנשים שמגלים כל מיני מחלות שמביאים אותם לשמור- אכן, לא כולם עומדים בזה... יחידים הם אלה ששומרים טוטאלי בדיוק מה שצריך, והם בד"כ לא מצליחים כבר לרדת במשקל בגיל כזה. וגם בד"כ בגיל כזה יש הרבה פחות את התאוות של הגיל הצעיר יותר.

• הוסף לסימניות
כמספר התגובות מספר הדעות...
אמנם אין לי נסיון בלרדת עשרות ק"ג, אבל יש לי נסיון בלרדת 10-15 ק"ג, וזה לא נכון שמעלים הכל אחר כך, ההרגשה הטובה שיש כשרזים, הרגשת קלילות, הרגשת הצלחה (ויש פרגונים מהסביבה), הדימוי העצמי עולה, אין את תחושות החרטה אחרי יום למה אכלתי וכו', קלות במציאת בגדים ועוד הרבה,
כל זה אי אפשר לאבד ברגע ולזרוק את כל העבודה, מלבד זה שמתרגלים לאורח חיים נכון, ארוחות מסודרות, והרבה דברים התרגלנו להוציא מהתפריט, מכירים את שעות/זמני חולשה ולומדים להתמודד איתם.
גם אם יש תקופות שקצת "מרשים" לעצמינו מיד תופסים שליטה וחוזרים לסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;632581:
כמספר התגובות מספר הדעות...
אמנם אין לי נסיון בלרדת עשרות ק"ג, אבל יש לי נסיון בלרדת 10-15 ק"ג, וזה לא נכון שמעלים הכל אחר כך, ההרגשה הטובה שיש כשרזים, הרגשת קלילות, הרגשת הצלחה (ויש פרגונים מהסביבה), הדימוי העצמי עולה, אין את תחושות החרטה אחרי יום למה אכלתי וכו', קלות במציאת בגדים ועוד הרבה,
כל זה אי אפשר לאבד ברגע ולזרוק את כל העבודה, מלבד זה שמתרגלים לאורח חיים נכון, ארוחות מסודרות, והרבה דברים התרגלנו להוציא מהתפריט, מכירים את שעות/זמני חולשה ולומדים להתמודד איתם.
גם אם יש תקופות שקצת "מרשים" לעצמינו מיד תופסים שליטה וחוזרים לסדר.

מסכימה איתך, במיוחד שיש כאלה שיש להם עודף משקל מעט, אבל הוא סטטי ולא עולה, הם צרכים את הפעם אחת הזאת להוריד כמה ק"ג ולהמשיך לחיות כרגיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;631767:
אני מוכנה להרים את הכפפה, ואני חברה בענין אחר בקבוצה כזו וזה דבר שעובד!!
ובגלל שהוא לא דורש תשלום רב, ולא דורש התארגנות מרובה הוא מחזיק מעמד לאורך זמן.

הרעיון של דיאטה הוא לעשות שינוי פיוז בראש,
אני לא עכשיו משיל משקל, כי אז אחרי שהוא יורד מקבלים תחושת סיפוק ואט אט... חוזרים ל..+
הרעיון זה לדעת שאני עובר לאורח חיים בריא עבורי - עד 120.

כנראה לא הבנת מה הם התכוונו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;632390:
אני לא לגמרי מסכימה איתך, כי אפילו אם משמינים אחרי הדיאטה, בתקופה ששמרת מנעת מהגוף שלך דברים לא טובים. לא הכל בדיאטה זה להיות רזה או שמנה, העיקר פה זה הבריאות! וכל ג'אנק שמנעת מהגוף שלך להכניס לתוכו הרווח כולו שלך! אני חושבת שזה חשיבה לא נכונה 'אם אני אכשל אני מראש לא מנסה בכלל'. מה? אם אני יודעת שהבית שלי בטוח עוד מעט יתלכלך, בגלל זה אני לא אנקה אותו בכלל???

יש לי עצה מאוד טובה בענין דיאטה, ואני עכשיו עובדת על זה עם כל בני המשפחה,
פשוט לנגוס ביסים מאוד מאוד קטנים וללעוס היטב היטב. אני ראיתי שאחד הבעיות הגדולות של כמויות באוכל זה שמגיעים לארוחה מאוד רעבים, ואז אוכלים מהר ביסים מאוד גדולים וכמעט לא לועסים אותם, וזה גורם לאכול כמויות גדולות מאוד, (וכמובן עושה אחרי זה בלגן בבטן).
אפילו קראתי פעם, שמערכת העיכול משדרת שובע למח רק אחרי 20 דקות מאז שהחלו לאכול, לכן אם אוכלים ביסים קטנים ולועסים לאט מורידים משמעותית את כמויות האוכל, ונהיים שבעים אחרי כמות הרבה יותר קטנה של אוכל ומסתבר שהכמויות זה האבן נגף הגדולה אצל רוב השמנים.:)
כיוונת לדברי הרמבם
הוא אומר שכל ביס צריך ללעוס 32 לעיסות (כפי מספר השיניים).
אחרת מכבידים על הקיבה.

• הוסף לסימניות
ב"ה הקבוצה נפתחת,
עדכון נשלח למצטרפות.

• הוסף לסימניות
אני באמצע לפתוח - לכן זה בהווה ולצערי הווה ממושך...
אני מקווה שכבר.
(רציתי לשלוח אחרי הפתיחה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....