מה אתם צריכים כ"כ דחוף מהדואר בימינו?גם אני ניסיתי. דיברתי עם נציגה במוקד 171 ביום שישי ואמרה שהכל תפוס. היומן נפתח כל פעם רק ל4 ימים...
מי שיש לו תור מיותר לתת לי מחר בירושלים אשמח מאוד...
אם זה ל 4 ימים אז למה אין תורים בכלל?גם אני ניסיתי. דיברתי עם נציגה במוקד 171 ביום שישי ואמרה שהכל תפוס. היומן נפתח כל פעם רק ל4 ימים...
מי שיש לו תור מיותר לתת לי מחר בירושלים אשמח מאוד...
הזוי! גם ככה בקושי יש פקידיםבדקתי עכשיו בסניף ברמות והדואר בכלל סגור.
אולי זה ככה בעוד סניפים.
לא ברור למה החליטו ביום ראשון לסגור.
צפה בקובץ המצורף 2074286
למשל צ'ק ששלחו לי בדואר רשום, והדוור ברוב חוצפתו לא טרח לדפוק לי בדלת, והעביר את הצ'ק לסניף הדואר.מה אתם צריכים כ"כ דחוף מהדואר בימינו?
תלוי במקומות. באלעד סגור בחוה"מ (אין לי מושג לגבי מחר)אם זה ל 4 ימים אז למה אין תורים בכלל?
לכאורה למה שלא יהיו פתוחים בחול המועד?
אז החליטו לעשות גשר..תלוי במקומות. באלעד סגור בחוה"מ (אין לי מושג לגבי מחר)
מאז שהדואר עבר לבעלות פרטית הם עושים רק מה ששווה להם עסקית
כל הסניפים?????אז החליטו לעשות גשר..
מערב יום כיפור עד אחרי סוכות סגור![]()
בדקתי הרבה והכל סגור.כל הסניפים?????
איך את יודעת שסגור?בדקתי הרבה והכל סגור.
תיכנסי לעמוד של הסניףאיך את יודעת שסגור?
אני רואה רק שכתוב שאין תאריכים פנויים
בדקתי עכשיו בסניף ברמות והדואר בכלל סגור.
אולי זה ככה בעוד סניפים.
לא ברור למה החליטו ביום ראשון לסגור.
צפה בקובץ המצורף 2074286
הא תודה רבה!תיכנסי לעמוד של הסניף
ואז יש מעל השעות פתיחה - שעות פתיחה ליום כיפור וסוכות, תפתחי ותראי שסגור.
כמו בצילום מסף שהעליתי כאן -
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים