דרוש מידע קבלה ללימודים לראיית חשבון (איגוד הסמינרים)

• הוסף לסימניות
הי
אשמח אם יש מישהי שמבינה בזה ותוכל לעזור לי

עשיתי מבחן תיל ובהתאמה לראיית חשבון חסר לי בערך 20 נקודות להתאמה

אני יודעת שבמכללות יש ועדת חריגים ואפשר להתקבל עם ממוצע בגרויות גבוה

מישהי יודעת אם יש כזה דבר גם באיגוד הסמינרים
אני רוצה ללכת ללמוד בבית המורה

בנוסף
יש לי אפשרות ללמוד ולגשת למבחן תיל אבל רק באוגוסט שזה ממש קרוב לתחילת הלימודים

שווה לקחת את הסיכון?
אני מפחדת לא לעבור ...

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לעשות מבחן טופ שיא שג"כ מתקבל ואפשר לעשות אותו לפני שיעבור שלושה חודשים
אם את קרובה להתאמה יכול להיות שיעבירו אותך אבל זה קשור לסמינר ולא לאיגוד הסמינרים (לא בכל הסמינרים זה אותו מספר נקודות לכניסה למסלול)

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לעשות מבחן טופ שיא שג"כ מתקבל ואפשר לעשות אותו לפני שיעבור שלושה חודשים
אם את קרובה להתאמה יכול להיות שיעבירו אותך אבל זה קשור לסמינר ולא לאיגוד הסמינרים (לא בכל הסמינרים זה אותו מספר נקודות לכניסה למסלול)
היום לא מקבלים מבחן טופ שיא
ואמרו לי שתנאי הקבלה קשורים לאיגוד הסמינרים
את יודעת מידיעה שזה לא קשור?
אני הולכת לבית המורה

יש לך מושג תוך כמה זמן אני אוכל לעשות מבחן תיל חדש?
לא מצאתי על זה מידע באינטרנט

• הוסף לסימניות
היום לא מקבלים מבחן טופ שיא
ואמרו לי שתנאי הקבלה קשורים לאיגוד הסמינרים
את יודעת מידיעה שזה לא קשור?
אני הולכת לבית המורה

יש לך מושג תוך כמה זמן אני אוכל לעשות מבחן תיל חדש?
לא מצאתי על זה מידע באינטרנט
אפשר לעשות מבחן תיל חדש אחרי שלושה חודשים מהמבחן הקודם
אצלנו קיבלו גם טופ שיא
אשמח לענות לך על יותר מידע אם את רוצה באישי

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מבחן תיל חדש אחרי שלושה חודשים מהמבחן הקודם
אצלנו קיבלו גם טופ שיא
אשמח לענות לך על יותר מידע אם את רוצה באישי
אהה
אז זה מעולה לי
חשבתי רק אחרי חצי שנה

אני אשמח
אבל מה זה אומר באישי?:sne:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה