דרוש מידע קבלה מצימר להבראה אחרי לידה

• הוסף לסימניות
אני כבעלת צימר בצפת , מבררת לגבי קבלות להחזרים אחרי לידה.
האם מדובר בקבלה רגילה של הצימר או שצריך קבלה מיוחדת?
האם ניתן להנפיק מקבלה של עוסק פטור או שחייבים עוסק מורשה?
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
אני כבעלת צימר בצפת , מבררת לגבי קבלות להחזרים אחרי לידה.
האם מדובר בקבלה רגילה של הצימר או שצריך קבלה מיוחדת?
האם ניתן להנפיק מקבלה של עוסק פטור או שחייבים עוסק מורשה?
אשמח לכל מידע
אולי @מאמימוש תוכל לעזור

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות קבלה או חשבונית מס קבלה מהעסק שלך, כמו כל עסק שנותן קבלה או חשבונית מס קבלה.
לגבי עוסק פטור- אני לא מספיק מתמצאת האם זה יכול להיות עוסק פטור או לא כי יש תחומים שחייבים להיות עוסק מורשה.
רק לקחת בחשבון שהקבלות האלה הן גם לצרכי מס, ז"א שאת חייבת לדווח עליהן ואם עד היום לא דיווחת והכל היה בשחור מהיום הכל יצטרך להיות בלבן.

• הוסף לסימניות
ודאי שעוסק פטור גם נקרא,
אני קיבלתי החזר על קבלה מעוסק פטור,
כמובן שהכל צריך להיות מדווח

• הוסף לסימניות
עצם הקבלה זה אומר דיווח למס הכנסה.
בסוף השנה מועברים כל הקבלות למס הכנסה .
תודה רבה רבה , עזרתם לי מאוד וגם ליולדות שרוצות קצת מנוחה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לי אמרו לפני כמה שנים שצריך מקום שמאושר ע"י משרד התיירות
לא יודעת אם זה עדיין בתוקף
ומה זה אומר
אבל שווה לבדוק מולם

• הוסף לסימניות
לי אמרו שצריך שיהיה מוגדר במס הכנסה ענף של השכרת צימרים (שזה לא יהיה עסק רק של משהו אחר)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה