קבלות - מודפסות או דיגיטיליות

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה נהפכתי סוף סוף לעוסק פטור רשמית..:)
עכשיו מגיעה השאלה הגדולה-
מה הדרך הכי טובה, קלה, זולה להפיק קבלות ללקוחות?
להדפיס משלי בבית דפוס?
או שללכת על אתרים שמפיקים קבלות דיגיטליות והכל גם מסודר אצלם באתר?
מישהו התנסה באתרים האלו??
כי ממש אין לי כוח בסוף השנה להתחיל להשתגע עם כל הקבלות והתיוקים..
אשמח לעצות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מילר תודה רבה על ההפניה לקישור המעניין..
אבל אני לא התכוונתי לתוכנה.. אלא לאתר..
כדוגמת האתר הזה: http://www.invoice4u.co.il/Site/pricing.aspx

עכשיו, אני מבינה שאתה מתמצא בעניין.. אז ברשותך 2 שאלות קטנות:
  • אפשר לשלוח את הקבלות במייל?
    פשוט אני גרה ביישוב, ולשלוח את זה בדואר זה חתיכת סיפור אצלינו..
  • לקוח ביקש ממני "חשבון" מסודר..
    ומבירור קטן בגוגל הבנתי שיש דבר שנקרא חשבונית עסקה. אז בעצם צריך לתת בסוף העבודה חשבון עסקה, ולאחר התשלום קבלה?
תודה רבהה!

• הוסף לסימניות
1. לדעתי אתר לא כדאי, מכמה סיבות: לדוגמא: בעיות רשת, או בעיות באתר הספציפי, בדיוק כשתצטרכו משהו דחוף.

2. לשלוח קבלות במייל, כדי שזה יהי' חוקי צריכים חתימה דיגיטאלית והמסמך יהי' "מסמך ממוחשב" כהגדרתו בהוראות ניהול ספרים, יכול להיות שהאתר שהבאת נותן את השירות הזה.

3. לגבי "חשבון עסקה" היו כבר אשכולות בנושא, אני מקווה שקבלתם הדרכה מספיקה לניהול הספרים לפי החוק, בעיקרון אתם נדרשים להוציא קבלה עם קבלת התשלום בפועל ולא קודם לכן, כדי לקבל את התשלום תוכלו להוציא מכתב דרישת תשלום וכדו', חשבונית/חשבון עסקה אם תנפיקו תצטרכו לשמור יחד עם כל ספרי העסק למשך 7 שנים כהוראות החוק.

אשמח לעזור בשאלות נוספות, תוכלו גם לפנות במייל

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי: יש המון תוכנות וחברות ברשת של ניהול עסקי ואת יכולה להפיק באמצועתן קבלות. חתימה דיגטלית זה משהו שרוכשים וכך המסמכים שלך יהיו בסדר.

אני משתמשת בתוכנה שנקראת "עסקית" היא מאוד נוחה וזולה יחסית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנית;566776:
אני משתמשת בתוכנה שנקראת "עסקית" היא מאוד נוחה וזולה יחסית.
כנ"ל... מאוד מרוצה....
ברכות לפתיחת העסק והרבה הצלחה!:)

• הוסף לסימניות
בעניין ההמצלה על תוכנת "עסקית", וודאי שעדיף לעבוד עם תוכנה מסודרת, ללא שום ספק.

רק חשוב לדעת שאין חובה לשלם את העלויות, וניתן להשתמש לפי הוראות ניהול ספרים - בפנקס פשוט מחנות מכשירי כתיבה, או להדפיס פנקסי קבלות אישיים.

• הוסף לסימניות
הבנתי שחותמת דיגיטלית עולה 100 ש"ח לשנה..
זה לא עדיף?
אני חושבת שזה ממש מונע בלאגן של תיוק וניירת.. הרבה יותר קל לשלוח במייל ולתייק במחשב..
אבל אין לי ניסיון בזה..
מה אתם אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה