קבלו אותו -האיש הירוק

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי ת'סגנון
תגידו יש מצב ללמוד את זה בתור קורס קצר
גם אם אינני יודעת לצייר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;771713:
ממש אהבתי ת'סגנון
גם אם אינני יודעת לצייר?
משום מה זה נשמע לי כמו:
אני יכולה ללמוד בקורס קצר לנהוג רק לירושלים גם עם לא למדתי נהיגה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;771713:
ממש אהבתי ת'סגנון
גם אם אינני יודעת לצייר?

הסגנון הזה הוא התפתחות של ציור ריאלי, כמו בחיים, גם בציור צריך להתחיל מא-ב, כמו שאומרים אין קיצורי דרך לשום מקום שכדאי להגיע אליו...

• הוסף לסימניות
האם את מלמדת? ואם לא, איפה למדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;771795:
האם את מלמדת? ואם לא, איפה למדת?
אני לא מלמדת (בינתיים. שואלים אותי הרבה, אז אולי מתישהו אפתח קורס)
למדתי לפני 15 שנה אצל ברכה סורוצקין, בעיקר ההתפתחות שלי הגיעה מהתנסות, והתבוננות בציורים. וכמובן שבלי סיעתא דשמיא א"א להגיע לשום מקום, לא משנה כמה מוכשרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי רצון;771988:
אני לא מלמדת (בינתיים. שואלים אותי הרבה, אז אולי מתישהו אפתח קורס)
למדתי לפני 15 שנה אצל ברכה סורוצקין, בעיקר ההתפתחות שלי הגיעה מהתנסות, והתבוננות בציורים. וכמובן שבלי סיעתא דשמיא א"א להגיע לשום מקום, לא משנה כמה מוכשרים
בלי ס"ד אין בכלל כשרון ..
חשוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה