כללי קבלו מסגרות "ילדותיות" לפוטושופ

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• A_S-Template_Children_d08.jpg
    KB 32.9 · צפיות: 17
  • A_S-Template_Children_d09.jpg
    KB 58.6 · צפיות: 21
  • A_S-Template_Children_d13.jpg
    KB 46.7 · צפיות: 16
  • A_S-Template_Children_d19.jpg
    KB 34 · צפיות: 21
  • A_S-Template_Children_d20.jpg
    KB 37.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הקפצה,

יש למישהו בבקשה?

• הוסף לסימניות
מה יש למישהו?

• הוסף לסימניות
את המסגרות.
היות והלינקים כבר לא פעילים

• הוסף לסימניות
גם אני טרם הספקתי להציץ וזה כבר איננו.

פליז.........

• הוסף לסימניות
תבינו חברים.
אתם מעמיסים אותנו בחומר מדהים!
אז זה לא פייר :) :) :)

• הוסף לסימניות
נתיב... איייייי

• הוסף לסימניות
תודה לך, מאוד מתוק

• הוסף לסימניות
מעיינות, איך אני מורידה עם Eatlimes את המסגרות?
צפה בקובץ המצורף 2346

כשאני לוחצת על הנ"ל מעלה לי חלון לשיתוף קבצים מהמחשב שלי!

מה עושים
?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 56.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לא מצליח לי!

אני מנסה להוריד את הקובץ והוא קופץ לי לעמוד שיתוף הקבצים בלי לתת לי אפשרות לשמור ולהוריד את הקובץ. מה עושים?

• הוסף לסימניות
אממ העליתי את זה מזמן לשרת הזה ואחרי 15 יום זה נעלם לכן אתם לא מצליחים. :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה