מידע שימושי קבלים בפתח תקווה עכשיו דחוף.................

• הוסף לסימניות
נתקעתי בלי מצבר בחניון של העבודה.
מי יכול לבוא לעזור לי?

התקשרתי לידידים אבל יכול להיות שהם יבואו עוד הרבה זמן.

מי יכול לבוא לשים לי קבלים.
זה 7 דק' מב''ב.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כווולם בפרוג מלאכים ;)
צודק.
אבל..........
אתה מסכים איתי שאם לפני כמה חודשים אני יוצא מב''ב לכיוון חיפה, ופתאום ברחוב יונה הנביא יש לי פנצ'ר. בום. א''א לנסוע.
ואין לי מספיק כלים ברכב בשביל להחליף לגלגל ספער.
אני מצלצל לידידים.... לא עובר 15 דק' מגיע בחור על אופניים, עם תיק ש(אני לא מגזים)שוקל 10 ק''ג.
יורד מהאופניים, פותח ת'תיק, מוציא כלים, עובר 2 דק' והופ.......... הגלגל ספער מחובר לאוטו.

הציל אותי. פשוט הציל אותי.
וזה היה מתחת לשמש ב15:00 בצהריים.
אז יש הרבה כבוד. ואלו אנשי חסד אמיתיים.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
צודק.
אבל..........
אתה מסכים איתי שאם לפני כמה חודשים אני יוצא מב''ב לכיוון חיפה, ופתאום ברחוב יונה הנביא יש לי פנצ'ר. בום. א''א לנסוע.
אני מצלצל לידידים.... לא עובר 15 דק' מגיע בחור על אופניים, עם תיק ש(אני לא מגזים)שוקל 10 ק''ג.
יורד מהאופניים, פותח ת'תיק, מוציא כלים, עובר 2 דק' והופ.......... הגלגל ספער מחובר לאוטו.

תודה רבה.
הוא בטוח גם כאן בפרוג !!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
צודק.
אבל..........

תודה רבה.
ועמך כולם צדיקים
וכדאי לשדרג את הרכב...

• הוסף לסימניות
נתקעתי בלי מצבר בחניון של העבודה.
מי יכול לבוא לעזור לי?

התקשרתי לידידים אבל יכול להיות שהם יבואו עוד הרבה זמן.

מי יכול לבוא לשים לי קבלים.
זה 7 דק' מב''ב.

תודה רבה.
1. כמתנדב בשטח ובנוסף מוקדן, זו תגובה לגיטימית לחלוטין.
הקריאה משודרת לאפליקציה, וכל מתנדב בטווח 1\3\5 ק''מ\בעיר מקבל התראה למכשיר האישי שלו. ברגע שמישהו יכול להגיב לקריאה, הוא לוחץ אצלו על לקיחה, ואז מקבל פרטים של מזמין הקריאה - ומחייג לעדכן שהוא בדרך.
[נ.ב. בד''כ יש הוראה שלא להגיב לקריאה אם אתה במרחק נסיעה של יותר מ15 דק', אלא אם זה קריאות חריגות או שמתתינות גם ככה הרבה זמן].
2. יש מקרים חריגים, בהם מבקש הסיוע מסביר למה הוא ממש ממהר או דחוף לו העזרה, ואם השיקול נשמע הגיוני - נותנים אצלנו דחיפה חזקה יותר לקריאה.
3. גילוי נאות, צוות פ''ת הוא בעל זמני התגובה הכי מהירים מכל הסניפים שלנו בארץ!

- - - - -
צודק.
אבל..........

תודה רבה.
מכיר אישית את הבחור, אחד המלאכים...!

ולבסוף,
מזמין כל אחד (ואחת!!) להצטרף למעצמה הזו, של 'ידידים סיוע בדרכים'.
בשביל להיות כונן או מוקדן, דרוש טלפון חכם שיכול לתמוך באפליקציה של כוננים\מוקדנים (אאלט כל חסימה מאפשרת אותם), וחשבון ווטצאפ פעיל.
לעוד פרטים, אפשר לפנות אלי בשמחה - או לחייג ישירות למוקד, במספר 1230 מכל טלפון (ללא כוכבית).

• הוסף לסימניות
1. כמתנדב בשטח ובנוסף מוקדן, זו תגובה לגיטימית לחלוטין.
הקריאה משודרת לאפליקציה, וכל מתנדב בטווח 1\3\5 ק''מ\בעיר מקבל התראה למכשיר האישי שלו. ברגע שמישהו יכול להגיב לקריאה, הוא לוחץ אצלו על לקיחה, ואז מקבל פרטים של מזמין הקריאה - ומחייג לעדכן שהוא בדרך.
[נ.ב. בד''כ יש הוראה שלא להגיב לקריאה אם אתה במרחק נסיעה של יותר מ15 דק', אלא אם זה קריאות חריגות או שמתתינות גם ככה הרבה זמן].
2. יש מקרים חריגים, בהם מבקש הסיוע מסביר למה הוא ממש ממהר או דחוף לו העזרה, ואם השיקול נשמע הגיוני - נותנים אצלנו דחיפה חזקה יותר לקריאה.

- - - - -

מכיר אישית את הבחור, אחד המלאכים...!

ולבסוף,
מזמין כל אחד (ואחת!!) להצטרף למעצמה הזו, של 'ידידים סיוע בדרכים'.
בשביל להיות כונן או מוקדן, דרוש טלפון חכם שיכול לתמוך באפליקציה של כוננים\מוקדנים (אאלט כל חסימה מאפשרת אותם), וחשבון ווטצאפ פעיל.
לעוד פרטים, אפשר לפנות אלי בשמחה - או לחייג ישירות למוקד, במספר 1230 מכל טלפון (ללא כוכבית).
למה אי אפשר עם טלפון כשר?

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר עם טלפון כשר?
[אני מניח שהכוונה למכשיר בעל שיחות בלבד]
מהסיבה הפשוטה;
מערך הקריאות מועבר לכוננים באחת משתי הדרכים: 1. אפליקציה. 2. קבוצות ווצאפ מבצעיות.

• הוסף לסימניות
זאת שאלתי למה לא לחבר ואצפ טלפוני ויקבלו צנתוק במקביל למכשירם המהירים יותר

• הוסף לסימניות
זאת שאלתי למה לא לחבר ואצפ טלפוני ויקבלו צנתוק במקביל למכשירם המהירים יותר
למיטב ידיעתי היה דיבור חזק על כזה דבר,
ויתכן שאפילו זה היה בפיתוח.

תכלס זה לא עבד.

• הוסף לסימניות
ישר כח וחבל אני רוצה להתנדב אבל לא במחיר להחזיק מכשיר אסור
יש הרבה כאלו.
מכירה באופן אישי כמה מהם.

יש להנהלה שיקולים אחרים מול קהל גדול יותר.
יותר מבני ברק??

נראה לי שאם גינס מחפשים לשבור שיא התנדבות זה רק בבני ברק.

בכל בניין יש לפחות 5-10 כאלו.
שלא לדבר על כאלו שמתנדבים בכמה ארגונים במקביל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יותר מבני ברק??

נראה לי שאם גינס מחפשים לשבור שיא התנדבות זה רק בבני ברק.

בכל בניין יש לפחות 5-10 כאלו.
שלא לדבר על כאלו שמתנדבים בכמה ארגונים במקביל.
כן, יותר מבני ברק.

אומנם צוות בני ברק הוא הצוות הגדול ביותר מבחינה כמותית,
אבל מבחינת זמני מענה - פ''ת מנצחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה