קבלן אמין באזור בני ברק

• הוסף לסימניות
מחפשת קבלן אמין הממבצע עבודות בבני ברק . מדובר בשיפוץ של שירותים ואמבטיה ומטבח ושבירת שתי קירות .
רוצה עבודה טובה ואיכותיית במחיר סביר

• הוסף לסימניות
אני קבלן מירושלים
מבצע גם עבודות בבני ברק
אשמח לתת הצעת מחיר חיים 0504136636

• הוסף לסימניות
יש לי מישהו מאוד חזק בב"ב
עבודות מהירות איכותיות במחירים מצויניים.
מומלץ!
חיים 0548477444

• הוסף לסימניות
אני קבלן חרדי מאלעד, המון לקוחות מרוצים. אשמח לתת הצעת מחיר וכמובן טלפונים לבירורים על עבודות שביצעתי. 05041-90-050

• הוסף לסימניות
קבלן מצוין אמין וישר מבני ברק
דוד כהן 050-3613036

• הוסף לסימניות
[QUOTE="בת שבע שור
קבלן מצוין אמין וישר מבני ברק
דוד כהן 050-3613036

מנסיון אישי ? עשה לך עבודה כלשהי?

• הוסף לסימניות
מחפשת קבלן אמין הממבצע עבודות בבני ברק . מדובר בשיפוץ של שירותים ואמבטיה ומטבח ושבירת שתי קירות .
רוצה עבודה טובה ואיכותיית במחיר סביר
עשיתם כבר את השיפוץ? את מי לקחתם? מרוצים?
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתחילים בע"ה אחרי החגים(ככל שיתאפשר) לקחנו קבלן ערבי קבלנו עליו המלצות ממשהו מכאן ראינו גם דירות שלו
אתם באמצע או אחרי?
אני עדיין מחפשת משהו מושלם...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה