מידע שימושי קבלן באזור בני ברק בשם יעקב גליק - יש ממליצים? או שמא...

• הוסף לסימניות
נשמח וניעזר מאד בכל תגובה.
אנא ונא:
המלצות, אם ישנם, אפשר כאן.
דיס המלצות, אם ישנם, רק באישי.

תודה גדולה!!!

• הוסף לסימניות
הקפצה...
תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו? משהו?

• הוסף לסימניות
אתה בטוח ביעקב
אני מכיר קבלן גליק שסיים עכשיו לבנות בשמואל הנביא אבל הוא לא יעקב

• הוסף לסימניות
יעקב גליק מפתח תקווה

• הוסף לסימניות
בבני ברק בית אחד לפני פינת רחוב הרצוג

• הוסף לסימניות
אני מכיר אותו מעולה! בנה לנו הרחבה ענקית וגם על הגג.
ממליץ עליו בכל פה. ישר דרך. לארג'. לא קטנוני. ראש גדול. מהיר. יודע להסתדר עם כל הפקחים (כן.כולם). נחמד וחייכן.

• הוסף לסימניות
גם אני מכירה.
בנה לנו ולשכנים.
קבלן מדהים. איש מיוחד.
עומד במילה.
והפקחים... סמכו עליו.

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לעשות פינוי בינוי ורציתי את הטלפון כדי להתקשר אליו
והתגובות לפני היו לפני שנה
אז אנא תסתכלו תאריכים
אני חייבת את הטלפון ולא המלצות!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמח וניעזר מאד בכל תגובה.
אנא ונא:
המלצות, אם ישנם, אפשר כאן.
דיס המלצות, אם ישנם, רק באישי.

תודה גדולה!!!
אנחנו רוצים לעשות פינוי בינוי ורציתי את הטלפון כדי להתקשר אליו
והתגובות לפני היו לפני שנה
אז אנא תסתכלו תאריכים
אני חייבת את הטלפון ולא המלצות!!!

בקשו ממני לברר עליו כעת.
האם יש לכם מה לומר עליו?
לקחתם אותו?
אשמח להמלצות או לדיס באישי:
Yudbyud2 בגמייל

• הוסף לסימניות
האם יש לכם מה לומר עליו?
אני מכיר אותו מעולה! בנה לנו הרחבה ענקית וגם על הגג.
ממליץ עליו בכל פה. ישר דרך. לארג'. לא קטנוני. ראש גדול. מהיר. יודע להסתדר עם כל הפקחים (כן.כולם). נחמד וחייכן.

ולמרות שעבר כבר זמן רב אני עדיין ממשיך לשמוע פידבקים חיוביים עד היום מכאלה שלקחו אותו
ברוך השם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה